Kontakttelefonnummer:

Kontakt e mail:

Tips til utdrikningslag for henne

juni 24, 2018

Tips til utdrikningslag for henne

Vi har tidligere skrevet om at det ikke er noe skille lengre mellom aktiviteter til utdrikningslag for jenter eller gutter. Vi kan allikevel si at en del aktiviteter står høyere i kurs blant «damene» enn andre. Og vi har derfor skrevet noen tips til utdrikningslag for henne.

Ett utdrikningslag trenger ikke og bare være at den som drikkes ut skal gjøre masse ubehagelige ting og samtidig drikke mye alkohol. De senere årene har det blitt mere populært for jente utdrikningslag og virkelig skjemme seg bort med hyggelige aktiviteter. Slik at denne dagen blir ett godt og positivt minne for resten av livet. Så ett godt tips til utdrikningslag for henne må være og satse på aktiviteter som gjør dette.

Forberedelser til Utdrikningslaget for bruden.

Festutstyr.

Mens du fortsatt er på planleggings stadiet så er det greit og tenke på de små detaljene som betyr mye for mange jenter. Pynt og rekvisita til utdrikningslaget er ofte de små detaljene som setter ett extra godt preg på dagen. Her på drikkeut.no har vi samlet alle firmaer som tilbyr Fest utstyr til Utdrikningslag. slik at det skal være enkelt for deg som planlegger og finne akkurat de firmaet som har det du leter etter.

Kostymer.

Passer det at Dere har kostymer eller mindre deler av ett antrekk til dagen, kanskje alle bør ha på seg ivertfall en effekt som markerer at de tilhører det samme laget. Det finnes an mengde flotte antrekk som den vordende bruden med fordel kan kles opp i.  Her har vi laget en oversikt over alle firmaer som tilbyr en rekke større og mindre kostymer for utdrikningslag. Husk og ta med kles bytte til senere på dagen.

Mat og drikke.

Mat og drikke gjennom dagen er viktig og bruden har gjerne sine preferanser på dette, husk og legg det med i planleggingen av dagen. Og tilpass alkohol nivået etter hvilke aktiviteter som skal gjøres, noen arrangører tillater ikke at man har drukket alkohol overhodet. Andre er det ofte en fordel og ha litt promille før man skal utføre aktiviteten. Husk og drikke rikelig med vann utover dagen innimellom alkoholen.

Aktiviteter og starte utdrikningslaget for henne med.

Overraskelses utdrikningslag.

Om Dere klarer og få dette til riktig så er det en super start på utdrikningslaget. Det krever god planlegging av forlover og godt samarbeid fra de som deltar. Her kan det lønne seg og samarbeide med både arbeidsgiver eller andre som kan «lure» brudgommen til og tro at det er helt andre gjøremål denne dagen.

 

Og lage ett overraskelses utdrikningslag krever god planlegging av den som er forlover og godt sammarbeid fra resten av laget.

Partypose.

En liten partypose er en morsom og fin ide og gi til alle når de møtes, den kan inneholde små praktiske ting som man kan bruke utover dagen. Det trenger bare være en liten papirpose og den kan inneholde ting som:

Små flasker alkohol, Våtservietter, Penn og papir/om dette trengs for aktiviteter til senere på dagen. Billetter til noen av dagens aktiviteter, frekke små gaver osv, her er det bare fantasien som setter grensene. Gi gjerne en forklaring til de forskjellige tingene etter at posene er levert ut, og ønsk alle velkommen med en skål med en av flaskene i posen.

Gavelek.

Be hver av deltagerene om og ta med seg en liten gave som symboliserer en morsom eller pinlig episode i livet til bruden. Når gaven overrekkes må den som gir fortelle historien. Dette er også en fin måte for alle deltagerene i utdrikningslaget til og bli bedre kjent med hverandre.

Tips til aktiviteter i utdrikningslag for jenter.

Drikkeut.no er en side som har gjort det enklere for deg som skal arrangere ett utdrikningslag. På forsiden vår finner du en liste over alle mulige aktiviteter som kan gjøres i ett utdrikningslag. Og alle arrangører som tilbyr dette. Her kan du også finne hvilke arrangører som er etablert i ditt nærområde. Her finner du ett lite utvalg av de aktiviteten som vi mener passer bra for dame utdrikningslag:

Spa.

Dette hører med i flere og flere utdrikningslag for jenter, her kan Dere velge mellom og ta en dag på ett lokalt Spa eller og besøke et Spa hotell og gjøre en hel helg ut av det. Skjem hun som skal drikkes ut med de beste behandlinger. Legg til mat og drikke og så har du egentlig ordnet hele utdrikningslaget her. Her finner du en oversikt over arrangører som tilbyr Spa for utdrikningslag.

Akttegning.

Tør bruden og la Dere få tegne henne mens hun står aktmodell? Dette er en spennende og allikevel uskyldig aktivitet til utdrikningslag for jenter. Her vil garantert latteren komme frem og dere vil jo få mange flotte og interesante tegninger og vise frem etterpå. Man kan også leie inn en mannlig modell som bruden må tegne selv. Her finner du en oversikt over arrangører som tilbyr Akttegning.

Improteater.

Super artig aktivitet til utdrikningslag for jenter. Her lærer Dere improteater og til brudens fornøyelse så må Dere spille morsomme scener fra hvordan bruden og brudgommen møttes for første gang. Hvordan livet er om 10 år osv. Her blir det mye latter og moro for alle. Her finner du arrangører som tilbyr Improteater.

Karaoke.

En klassiker som aldri går av mote. Noen syns det er gøy og synge og med litt alkohol innabords så er de fleste med. Karaoke er en annen super aktivitet som passer bra for og bygge opp stemningen til kvelden. Det er mulig og leie karaoke utstyr til sitt eget selskaps lokalet. I oslo finnes det også noen flotte Karaoke steder som anbefales. Her finner du en oversikt over Karaoke arrangører.

Underholdning.

Og legge kveldens aktivitet til ett sted med god underholdning og gjerne mat er fint som kveldens siste aktivitet. Teater, kino, konsert eller show forestillinger alt etter hva man foretrekker kan være supre ting og gjøre i ett utdrikningslag. Her vil alle kose seg og det setter en fin avslutting på en lang dag. Her har du flere gode forslag på steder med Underholdning som kan passe i utdrikningslaget.

Cocktailkurs.

Cocktailkurs er en fin aktivitet og gjøre, her lærer alle noe samtidig som man får en god start på kvelden. La bruden lære og lage sin favoritt drink og hvordan hun skal imponere med disse kunnskapene for brudgommen. Dette setter garantert laget i fest stemning. Her finner du en oversikt over firmaer som tilbyr Cocktailkurs.

CD innspilling.

Lag ett minne som dere kan ta med videre, cd innspilling er kjempegøy og utfordrende. Velg sangen dere ønsker og synge til. Så synger dere inn sangen og så mixes alt dette sammen. Her er det også arrangører som tilbyr og ta bilde, slik at dere kan lage ett cover til Cd en også. Her finner du arrangører som tilbyr Cd innspilling.

Tips til utdrikningslaget for hun som liker dansing. 

Dansing.

De fleste jenter liker og danse og her kan dere få en hel time med undervisning som garantert vil sette igang stemningen. Dere kan også velge mellom flere ulike danse former. Her er det flere studioer som også tilbyr musikk video innspilling slik at danse timen blir lagt opp til at dere skal spille inn en musikk video med bruden som hoved artist. Garantert minner for livet. Her finner du flere gode dansestudioer som tilbyr opplegg for utdrikningslag.

Pole dancing.

Dette har blitt veldig populært i jente utdrikningslag, og det er ikke rart. Pole dancing er fantastisk flott og se på, men det er ikke like lett og utføre. En time med pole dancing kurs hvor man får prøvd seg på denne fysisk krevende underholdnings formen er gøy. Det ligger jo også en del erotikk i dette med pole dancing og dette er spennende og få lært seg og prøvd. her finner du en oversikt over Pole dancing studioer i Norge.

Pole dancing i utdrikningslag

Pole dancing er en spennende aktivitet og ha i ett utdrikningslag. Her får man testet både styrke og sensualitet.

Magedans.

Dette er flott eksotisk dans som mange jenter vil finne spennende og lære seg, her kan alle få undervisning eller bare bruden. Senere på kvelden så kan dere jo legge opp til at hun må vise dette frem for andre. Her finner du flere flotte Magedans studioer i Norge som tilbyr egen kurs for utdrikningslag.

Utdrikningslag aktiviteter for hun som liker ett adrenalinkick.

Fallskjermhopping/Tandemhopp.

Fallskjermhopping er det ultimate adrenalin kicket. Om bruden er den rette personen så blir dette ett minne for livet. Noen arrangører krever at den som skal hoppe får beskjed 48 timer før, og da kan overraskelses momentet forsvinne. Det er uansett viktig og forsikre seg om at bruden ønsker og gjøre dette. her finner du en oversikt over falgkjermklubber som tilbyr Tandemhopp for utdrikningslag.

Aktiviteter til utdrikningslaget som kan gjøres hjemme.

Stripping.

Ja, det går aldri av moten selv om «Magic Mike» feberen har gitt seg så har det alltid vært populært og vil alltid bli det. En stripper enten det er kvinne eller mann, alt etter som hva som passer best for bruden er en uskyldig og morsom form for underholdning som garantert får opp stemningen. Her finner du firmaer som du kan bestille mannlige Strippere fra.

Dildoparty.

Få litt erotisk stemning hjemme og lær om alle disse flotte produktene, bruden må selvfølgelig også forklare for alle hvordan de fungerer og så får hun en liten gave fra utvalget. Garantert morsomt og fin måte og bryte noen barrierer. Her finner du flere firmaer som tilbyr Dildoparty.

Make up kurs.

Er ett annet godt tips til utdrikningslag for henne. Dette er noe alle jenter er interessert i her får Dere masse nyttig lærdom samtidig som at Dere kan legge make upen før dere går ut for kvelden. Informativt og fint for alle som deltar. Her finner du en oversikt over firmaer som tilbyr Make up Kurs.

Aktiviteter til utdrikningslaget for henne, som Dere lager selv.

Ballonger med navn på ekskjærester.

Bruk denne dagen til og la bruden ta farvel med alle gamle kjærester, skriv navnet på alle tidligere kjærester på hver sin ballong. La bruden fortelle om forholdet, og så sprekker hun ballongen for og markere at det er slutt, dette akkompagneres med en skål fra alle.

Hvor godt kjenner bruden sin fremtidige ektemann.

Dette er en morsom aktivitet som kan gjøres utover kvelden. Lag en liste med spørsmål som Dere på forhånd har fått svarene fra brudgommen på. Her er noen eksempler på spørsmål Dere kan bruke:

 • Hvilken del av kroppen din liker han best?
 • Hva er det som tenner han mest?
 • Hva er favoritt bandet hans?
 • Hva er favoritt filmen hans?
 • Hva er det som er den perfekte ferien hans?
 • Hva er det som tenner han mest?
 • Hva er favoritt maten hans?
 • Hva er det han falt for hos deg?

Hvor godt kjenner resten av utdrikningslaget brudgommen.

Kjempefin sosial aktivitet. Forloveren eller den som kjenner brudgommen best. Lager en liste med påstander om brudgommen som hver av gjestene skal svare på. Jo flere morsomme påstander man lager, jo morsommere blir det. Brudgommen skal selvfølgelig svare på alle sammen og må utdype de som er sanne.

Scrapbook.

Kjøp en bildealbum bok, og gi hver av deltageren en eller 2 sider hver. De skal så fylle disse med bilder, avis utklipp og andre type minner som de har med bruden. Dette må gjøres i god tid før utdrikningslaget, og på selve dagen så settes albumet sammen med alle sidene og overrekkes bruden. Dette er garantert en gave hun som skal drikkes ut vil sette pris på.

Videohilsener fra ekskjærester.

Klarer du og få tak i tidligere kjærester og få laget en liten film snutt, hvor han sender en hilsen til brudgommen. Mimrer litt om det som har vært og samtidig ønsker henne lykke til videre. Dette kan bli kjempegøy og samtidig litt pinlig. En artig og fin aktivitet som ikke trenger og koste noen ting.

Hver tidlig ute med planleggingen.

Husk og være tidlig ute med planlegging, de mest populære aktivitetene blir fort booket opp på de mest populære datoene. Mai og spesielt juni er høysesong for utdrikningslag og det blir fort trangt om plassen i denne perioden.

Her finner du en artikkel med gode råd til hele planleggingen av utdrikningslaget.

Vi håper du har funnet noen gode tips til utdrikningslag for henne her og ønsker deg lykke til !

Kilde: Utdrikningslag av Thomas Leikvoll

KJØP MORSOMME T-SKJORTER TIL UTDRIKNINGSLAGET

[product_category per_page=»4″ columns=»4″ orderby=»menu_order title» order=»ASC» category=»damer»]

1 Kommentar på denne artikkelen

 • barry

  Vi tilbrakte en utdrikningslag i Polen – Warszawa er fantastisk! Det er mange restauranter, klubber og mye mer attraksjoner. Min favoritt sted å tilbringe litt kveld og natt er Nowy Orlean, jeg anbefaler til alle som liker å feste!

  på april 1, 2019 Logg inn for å svare

Legg til en kommentar