Kontakttelefonnummer:

Kontakt e mail:

Tips til utdrikningslag aktiviteter for han

juni 23, 2018

Leter du etter tips til utdrikningslag aktiviteter for han, så har vi laget en liste her med aktiviteter som er populære nå. Trenden har de siste årene snudd fra at brudgommen skal drites ut og gjennom flere former for «tortur» til mere positive opplevelser for hele laget. Det er mange gode fysiske og mentale utfordringer hvor den som drikkes ut blir satt på prøve. For han bør jo uansett ikke komme for enkelt unna heller.

Forberedelser til utdrikningslaget for han.

Det første tipset til utdrikningslag for gutta er og få en liste over alle som skal delta. Om du ikke kjenner vedkommende så veldig godt kan det være god hjelp og få en slik liste fra bruden. Sett 2 alternative datoer  og begynn og ringe rundt for og finne ut hvilken dato som passer best for de fleste. Det kan også være greit og lage en hemmelig facebook side for og gjøre planleggingen enklere.

Aktiviteter og budsjett til utdrikningslaget.

Når du ringer rundt for og sjekke datoer, så bruker du også anledningen til og forhøre deg om hvilke type aktiviteter de forskjellige mener kan passe for brudgommen. Og hvor mye penger de synes det er greit og bruke på dette. Gjør litt reasearch først på de aktivitetene som du mener kan passe. Og hent inn noen priser, så har du alternativer og legge frem med en gang.

På forsiden av Drikkeut.no så vil du finne en oversikt over alle typer aktiviteter som er mulige og ha i ett utdrikningslag. Herfra kan du enkelt kontakte de forskjellige arrangører og be om tilbud og booke inn for den store dagen.

Tips om aktiviteter for gutte utdrikningslag.

Skillet mellom utdrikningslag aktiviteter som er kun for han eller henne er blitt mye mindre. Jenter er like tøffe som oss gutta. Og det er nok av oss gutta som heller foretrekker mere avslappende aktiviteter som tidligere kun var forbeholdt jentene. Her har vi laget en en liste med tips til aktiviteter som kan passe i utdrikningslaget for han. Vi mener disse fortsatt har en god «gutte» faktor i seg.

«Det beste tipset til gutte utdrikningslag er og planlegge og booke ting i tide, gutta har en lei tendens til og være sent ute med dette»

Paintball.

Dette er en aktivitet som nok alltid vil slå ann blant gutta. Vi har alle en «kriger» inni oss og her kan Dere slippe denne løs. Paintball er spennende og utfordrende. Her det er taktikk og lagånd som går med i dette spillet og ikke bare og skyte løs. Du må løpe, krabbe og du blir møkkete og hele tiden ha fokus og hodet på rett plass. Her finner du en oversikt over arrangører som tilbyr Paintball  til utdrikningslag.

paintball i utdrikningslag

Paintball er en god gjenganger i utdrikningslag for gutta.

Pistolskyting i utdrikningslaget.

Det har vel alltid vært en fascinasjon for skytevåpen blant gutta. Vi er vokst opp med at det skytes med våpen på stort sett alle filmer som vi har sett, og det ser så enkelt ut. Hvordan det virkelig er og skyte med små håndvåpen. Og til de med større kaliber er noe ganske annet enn det vi har sett på film. Og det er kjempespennende og få prøvd ut dette. Det er flere arrangører som tilbyr skyting i utdrikningslaget, fra enkle våpen på en åpen bane. Til proffe skyte baner med ett stort utvalg av våpen og ammunisjon. Her finner du en oversikt over hvilke arrangører som tilbyr Skyting til Utdrikningslag.

Leirdueskyting.

Leirdueskyting er en annen form for skyting som er kjempegøy og krevende. Her får man skyte med hagle på leirduebane, og prøvd seg som fugle jeger. Her kan du lese mere om denne aktiviteten og finne arrangører av Leirdueskyting for utdrikningslag.

Kampsport.

Gutter og slåssing hører nok også sammen. Det har de fleste av oss gjort både på godt og vondt gjennom oppveksten. Også her godt påvirket av alle disse filmene vi har sett hvor det ikke bare skytes, men selvfølgelig også slåss. Ett godt tips til utdrikningslag for han er og la den som drikkes ut få en innføring i kampsport med en erfaren instruktør. For så og etterpå måtte stille opp i ringen og gå noen runder med sparring. For den rette personen så kan dette bli en spennende og utfordrende aktivitet. Her finner du en oversikt over arrangører som tilbyr Kampsport som en aktivitet til utdrikningslag.

Drammen Kampsportsenter

Ett godt tips til utdrikningslag for han er og la den som drikkes ut få en innføring i kampsport med en erfaren instruktør

Stripping.

Visse ting går aldri av moten for gutta og stripping er en av de. Noen tilkomne bruder ser rødt når de hører ordet i kombinasjon med utdrikningslaget. Mens andre synes dette er helt greit, for det er det. Dette blir til alle som ser på sin fornøyelse og her er det humor det handler om. Når han må krabbe på alle fire rundt på scenen som en hund på kommando fra ei super sexy stripper. Helt uskyldig og helt greit. Om Dere ikke ønsker og reise på en strippeklubb, så er alternativet og få en stripper til ett privat lokale. I Norge finnes det flere byråer som tilbyr strippere til og komme hjem privat og gjøre show. Her finner du en oversikt over byråer og strippeklubber Stripping.

Og avslutte dagen med en tur på strippeklubb hvor brudgommen blir tatt opp på scenen under ett show er en klassiker.

Tips til utdrikningslag for han som liker motorsport.

Gutter og kule biler hører jo også sammen. De fleste av oss har jo lekt med biler fra før vi kunne gå og slik er det som regel fortsatt. Det er faktisk mulig nå og leie Ferrarier eller andre lignende Super biler på time basis. Slik kan brudgommen som drikkes ut kan få oppleve «gutte drømmen» om og kjøre en slik bil. Her finner du en oversikt over arrangører som tilbyr dette. Det også mulig og kjøpe gavekort, om det ikke skulle passe og gjøre det på selve dagen for utdrikningslaget. Her er en oversikt over arrangører som tilbyr Motorevents.

Rally kjøring.

Rally kjøring er også mulig og kjøre for han som drikkes ut, han kan kjøre selv eller være kartleser. For noen er dette den optimale farts opplevelsen når farten er over 200 km/t og.  Rally i utdrikningslag gir nok for mange den helt ultimate adrenalinopplevelsen. Ta plass som kartleser i bilen og spenn fast beltet for en kjøretur med en profesjonell rallykjører på lukket bane. Eller prøv rallycross hvor alle deltageren selv kan få kjøre bilen. Her finner du en oversikt over arrangører som tilbyr Rally kjøring.

Go Cart kjøring.

Gokart i utdrikningslag er en aktivitet som passer perfekt for gutte utdrikningslag. Det passer de fleste og det er et bra alternativ for alle som ønsker seg å sikre seg aktivitet som gir adrenalinkick. Her får alle muligheten til og være med og konkurrere som i ekte formel 1. Arrangøren setter opp løp hvor alle kjører mot hverandre i en Grand Prix-lignende konkurranse. Avslutningsvis blir vinneren kåret og mottar pokal. Her finner du en oversikt over steder Dere kan kjøre Gokart.

«Husk at det er flere av aktivitetene som er nevnt her som ikke kan gjennomføres om man har drukket alkohol. Ha en plan på når det er lov og begynne og drikke»

 

Rudskogen Go Cart

Go cart er en aktivitet som alltid slår ann i ett utdrikningslag for han.

Bootcamp for han som virkelig trenger en skikkelig treningsøkt.

La den som drikkes ut eller få med hele gjengen på en heftig treningsøkt. Treningen er lagt opp etter militære standarder. En bootcamp kan bookes med egnet firma og så kan dere kjøre gjennom dette i en lokal park eller på egent bane. Her finner du arrangører som kan tilby Bootcamp.

Reise til utlandet.

Det er blitt veldig populært med «gutte» turer til utlandet. Her er det ingen begrensinger på hva man kan gjøre. Alle mulige sunne og usunne aktiviteter er tilgjengelig og blir som regel blandet sammen med noen store doser alkohol. Utenlandstur er helt klart ett tips til utdrikningslag for han. Her finner du mange arrangører som tilbyr skreddersydde utenlandsturer for utdrikningslag.

Utdrikningslag for den fotball interesserte.

Fotball er jo uten tvil den idretten som kanskje flest mannfolk interesserer seg for. La hele gjengen få ta del i den meste krevende og morsomme formen for fotball som finnes, nemlig bobblefotball. Her kan man leie store opplåsbare baller som man tar på seg som en drakt, og så spiller man bobblefotball. Dette tar fotballen til helt nye høyder og utfordringer man ikke kunne tenke seg. her finner du en oversikt over alle arrangører som tilbyr Bobblefotball.

For den frilufts interesserte brudgommen.

Lavocamp er en fin måte og tilbringe dagen og natten på. Her finner du arrangører som tilbyr overnatting i stasjonære lavocamcer. Man kan enten ta med mat og drikke selv, eller så er det også arrangører som tilbyr dette. Ofte så tilbyr de også ett bredt spekter av ute aktiviteter sammen med lavocampen. Her finner du en oversikt over arrangører som har Lavocamp.

Som nevnt tidligere så er det ikke lengre forskjell på aktiviteter som kun er for gutter eller jenter. Vi har allikevel laget denne listen for og kunne gi deg tips for utdrikningslag aktiviteter som har mere «gutte» faktor. Her kan du lese en artikkel med gode råd om hvordan du skal planlegge selve utdrikningslaget.

Kilde: Utdrikningslag av Thomas Leikvoll

KJØP MORSOMME T-SKJORTER TIL UTDRIKNINGSLAGET

[product_category per_page=»4″ columns=»4″ orderby=»menu_order title» order=»ASC» category=»herrer»]

0 Kommentarer på denne artikkelen

Legg til en kommentar