Kontakttelefonnummer:

Kontakt e mail:

2 steder i "Fangene på fortet"

Utdrikningslag som fangene på fortet

Utdrikningslag som fangene på fortet er et spennende konsept som inneholder alt en god utdrikningslagsaktivitet trenger av spenning, overraskelser og utfordringer. Dere blir delt opp i lag og skal sammen løse oppgaver som stiger i vanskelighetsgrad.

Når du lager utdrikningslag vil du tenke mye på å lage et godt og variert opplegg, noe som kan skape en del hodebry. Med utdrikningslag som fangene på fortet løser du denne utfordringen på en god måte, fordi opplegget inneholder mange forskjellige og gode elementer som et topp utdrikningslagsarrangement bør ha. De fleste er vel kjent med Fangene på fortet fra tidligere TV serier, nå kan man få prøve dette spennende konseptet på ordentlig selv.

Utdrikningslag med fangene på fortet er en god test på taktikk og fysikk for deltakerene.

Hvert lag blir testet på taktikk og fysikk i de forskjellige oppgavene det  skal løse. Fangene på fortet-arrangøren tilbyr også drikke med alle rettigheter og det de betegner som ujålete mat - kort sagt pizza, øl, sider og vin. I Oslo holder Fangene på fortet til i Nydalen, i et helt eget bygg som kun er formet for dette arrangementet. Gratis parkering på utsiden. Ett alternativ til fangene på fortet i Utdrikningslaget er Escape room i Utdrikningslag.

Varighet

Varighet:

Fra 1,5 time til 2,5 timer

Prise
Fra kr 290 – 390 per person.
 1. SORTER ETTER:
 2. SORTER ETTER Rating / Siste
 • Fangene på fortet

  Nydalsveien 28 0484 Oslo‎
  Fangene på fortet har 45 forskjellige celler med ulike oppgaver som skal løses, dette er ett perfekt sted og booke…
 • Lillehammer

  Gudbrandsdalsvegen 423
  Vi leverer aktiviteter til deres utdrikningslag. Ta kontakt for å få skreddersydd en pakke med kule, engasjerende og morsomme aktiviteter…