Kontakttelefonnummer:

Kontakt e mail:

2 steder i "Segway"

Segway i Utdrikningslag

Segway i utdrikningslag er en morsom aktivitet og ett effektiv  fremkomstmiddel som kan brukes for og komme seg rundt i bysentrum.

Man kan velge mellom og ha guidede turer eller og leie kun Segway for og kjøre rundt selv, da må man også ha med opplæring for dette om man ikke har Segway kjøre bevis. Dette kan man også kombinere med andre utdrikningslag aktiviteter som rebus løp. Det finnes utleie firmaer for Segway i de fleste store norske byer.

Bruk Segway i Utdrikningslaget til rebus løp.

En flott ide og kombinere med Segway i Utdrikningslaget er og sette sammen ett rebusløp. Legg ut spor og ting som leder til hverandre og gir vink og råd om hvor neste ting befinner seg, og så er det den som kommer først frem til det rette ordet som vinner. Sett opp lag eller la alle konkurrere mot hverandre. Her kan man finne på masse morsomme ting og det er bare kreativiteten som setter grenser. En Segway er ett lite og smart fremkomstmiddel og dette kan utnyttes når du setter sammen ett rebusløp til Utdrikningslaget. Et alternativ til Segway i Utdrikningslaget er Limousine i Utdrikningslag.
Varighet

Varighet:

Fra 1 - 2 timer
Prise
Fra 300,- kr for første time
 1. SORTER ETTER:
 2. SORTER ETTER Rating / Siste
 • Bergen Segway

  Bontelabo 2
  Bergen Segway er byens morsomste utdrikningslag-aktivitet. Vi tilbyr dere et rebusløp i Bergens gater på Segway. Hvert lag får utlevert…
 • Segwaybooking Norge

  Akersgt 2 Oslo
  Segwaybooking Norge er størst på Segway i Norge og tilbyr utleie og guidede turer med Segway i Oslo, Bergen, Trondheim,…