Kontakttelefonnummer:

Kontakt e mail:

2 steder i "Paraglider"

Paragliding i Utdrikningslag

Paragliding i Utdrikningslag er ett fint alternativ til tandemhopping, det foregår ved at flyr med paraglider sammen med en erfaren pilot. Før man begynner vil man få en grundig innføring i hvordan farkosten skal flys og man får utlevert hjelm og det man trenger av sikkehets utstyr.

Når dette er gjennomgått er det bare og løpe ut og fly, om været tillater det kan du også få muligheten til og styre selv. Du kan ha med kamera slik at dette blir ett minne for livet og en slik gave ender ofte opp med at den som har fløyet tar seg ett ordentlig kurs i etterkant. Paragliding er noe de færreste har prøvd, så dette er en veldig spennende aktivitet.

Paragliding i Utdrikningslag er selvfølgelig veldig vær avhengig.

Paragliding i utdrikningslaget er veldig vær avhengig, og man må være forberedt på at arrangøren kan avlyse dette på kort varsel om de anser at det er uforsvarlig og fly pga dårlig vær. Sikkerhet er alltid første prioritet på slike type arrangementer. Dette er også en aktivitet hvor det er null toleranse for alkohol, så legg det inn tidlig på dagen. Ett alternativ til paragliding i Utdrikningslag et Fallskjerm hopping i Utdrikningslag.
Varighet

Varighet:

Ca 1 time
Prise
Fra 1700,- kr
 1. SORTER ETTER:
 2. SORTER ETTER Rating / Siste
 • Bergen Paraglider Klubb

  Bergen
  Bergen Paraglider Klubb kan gi bruden eller brudgommen en uforglemmelig opplevelse med en Paraglider tandemtur fra Ulriken i Bergen. Bergen Paraglider…
 • Stjørdal Hangliderklubb

  Stjørdal
  Stjørdal Hangliderklubb kan tilby Tandemtur med paraglider. Dette  er en populær aktivitet når noen skal drikkes ut, og de har stor pågang…