Kontakttelefonnummer:

Kontakt e mail:

2 steder i "Foto"

Fotografering av utdrikningslaget

Fotografering av utdrikningslaget er en fin måte og forevige denne flotte dagen på. Det er fotografer som tilbyr og bli med hele eller deler av dagen for og få fotografert det som skjer. Eller så kan man velge og gå i ett foto studio og få tatt bilde av alle der.

Det er ikke altid så lett og få fotografert de rette øyeblikkene når man selv er aktiv og deltar i ett utdrikningslag. Derfor er det mange ganger bedre og leie en profesjonell fotograf som kan ta av seg denne oppgaven. Man kan velge og ta turen til ett foto studio og sette av en time der hvor man kan få tatt bilder av hele gjengen og den som drikkes ut. Her er det bare fantasien som setter grense for hvordan dette skal gjøres og hvilken setting man ønsker. Ett annet alternativ er og få en fotograf med på hele eller delar av dagen og få tatt alle de bildene Dere selv ikke får tatt.
Varighet

Varighet:

Fra en time til en hel dag
Prise
Ved forespørsel
 1. SORTER ETTER:
 2. SORTER ETTER Rating / Siste
 • Just Photo Simen Bekkevold

  Ringgata 178, 2318 Hamar
  Just Photo Simen Bekkevold i Hamar tilbyr foto pakker for Utdrikningslag for 3000,- kr
 • Oslo Eventstudio

  Peder Claussønns gate 1
  Oslo Evenststudio tilbyr mange ulike og morsomme aktiviteter samt tjenester innen foto, film/video og underholdning. Perfekt for firmaarrangement, utdrikningslag, bursdag…