Kontakttelefonnummer:

Kontakt e mail:

5 steder i "Fekting"

Fekting i utdrikningslag

Fekting i utdrikningslag er en annerledes og spennende aktivitet. De færreste har prøvd fekting tidligere. Derfor starter alle ut på samme nivå. Det er over 20 fekteklubber i Norge. Mange av disse har egne opplegg for utdrikningslag.

Fekting i utdrikningslag foregår på et konkurranseområde som i fektesporten blir kalt for pist. Fektepisten er 1,5–2 meter bred og 14 meter lang. Den består av et finvevd teppe av kobbertråd eller annet, egnet materiale. Pisten er delt på midten av en tverrlinje. To meter fra tverr linjen på begge sider går en gardlinje, hvor fekterne har sin utgangstilling ved kampstart og etter treff. Pistens overflate leder elektrisitet, slik at treff på denne ikke blir registrert.

Fekting i utdrikningslag et et arrangement som er litt utenom det vanlige.

Er dere ute etter et arrangement som er litt utenom det vanlige, er fekting i utdrikningslag et perfekt alternativ. De fleste har lekt seg med fekting fra man var liten, men de færreste har prøvd dette som en ordentlig sport. Fekting er en sport som skaper teamtilhørighet og hvor mestringsfølelsen kommer raskt. Ett slikt arrangement vil vare et par timer. Arrangørene stiller både instruktører og utstyr. Ett alternativ til Fekting i Utdrikningslaget er Øksekasting i Utdrikning

Varighet

Varighet:

1,5 – 2,5 timer

Prise
Ved forespørsel
 1. SORTER ETTER:
 2. SORTER ETTER Rating / Siste
 • Bergen Hema

  Bergen
  Bergen Hema tilbyr fekting til utdrikningslag, her kan den som skal drikkes ut får en unik opplevelse med innføring i…
 • Fekting BSI

  Parkveien 1 5007 Bergen, Hordaland
  Fekting BSI. Bergen Student Idrettslag tar imot utdrikningslag for fekte undervisning, om dere ønsker ett annerledes arrangement for utdrikningslaget er…
 • Musketer Event

  Sørkedalsveien 106 0378 Oslo
  Musketer Event kan tilby fekting som aktivitet til utdrikningslaget, dett er noe alle kan være med på. De avholder en…
 • Stavanger Fekteklubb

  Fredtunveien 10, 4026 Stavanger
  Stavanger Fekteklubb kan tilby fekting som aktivitet til utdrikningslaget. Fekting er en krevende men også veldig spennende og morsom sport.
 • Tordenskiold Trondheim Fekteklubb (TTF)

  Klostergata 90 7030 Trondheim
  Trondheim Fekteklubb har arrangert fekting som aktivitet i utdrikningslag og gjør det gjerne igjen, ta kontakt for ett tilbud.