Kontakttelefonnummer:

Kontakt e mail:

AKTIVE EVENTS

Utdrikningslag i Krakow 2.600

Kraków

Kraków er den fineste Polske byen og en av de vakreste byene i verden. Den gamle hovedstaden og kongebyen er i dag en viktig europeisk metropol. I hjertet av Kraków ligger hovedtorget, som var det største bytorget i Europa i middelalderen. Det er nå med på UNESCO sin liste. Turistene som kommer til Kraków blir sjarmert av Wawel-slottet, den jødiske bydelen Kazimierz, Nowa Huta bydelen, som stammer fra den sosialistiske realismen og av cruise på Vistula-elven. I 2000 ble Kraków kåret til en europeisk kulturhovedstad. 

 

Polakkene har nominert Kraków til en av Europas mest romantiske og sjarmerende byer. Den har smale og rikt utsmykkede husfasader hvor byens rike gullsmeder og handelsmenn engang bodde. Det er vanligere at gatemusikantene du treffer her består av strykere enn gitar trubadurer. Byen er stappfull av restauranter, kunstgallerier og sjarmerende utesteder med levende musikk. Kraków er skreddersydd for utdrikningslags turer.

 

 ****+Hotel Puro Kraków 

Puro Hotel er det beste hotellet i Kraków nå (åpnet 1.07.2018). Det ligger i hjertet av byen og er typisk for Kraków. Du finner ikke slike hotell andre steder. De har døgnåpen resepsjon, privat bakeri, hage, bar og restaurant. Hotellbaren er en liten designperle i seg selv og det eneste som kan konkurrere med interiøret her er den fantastiske menyen full av herlige drinker.

Hotellet ligger i et vakkert område i bydelen Kazimierz, mindre enn 15 minutter fra gamlebyen og Rynek Glowny. I dag sover Kazimierz aldri. Der ligger byens trendy kafeer, restauranter og puber hvor du kan feste ut i de tidlige morgentimer. 

Vi sørger for luksus hotell med frokost, luksus drosje t/r fra flyplassen i Kraków, yogatimer, gratis lån av sykler, gratis 24 timers tilgang til kaffe, te og sjokolade, 24t kundeservice og mye mer! Vi har garantert de beste prisene!

Dere kan kose dere i den fantastiske bakgårdskafeen og drikke den beste kaffien  der. Etterpå kan dere gå og smake på legendarisk øl, vin og vodka. Bydelen Kazimierz er våre gjesters favorittområde i Kraków, ifølge uavhengige gjesteomtaler. 

 

Utdrikningslags pakker til minimum 6 deltakere som reiser på minimum 3 dagers turer fra kr. 2.600 nok per person per tur!

https://www.reisetilpolen.com/nb/gruppereiser/gruppereiser/utdrikningslag-i-polen

Stord, Borgatta 67b, Gdansk, Sopot, Krakow, Poznan, Polen, Utlandet

Utdrikningslag i Gdansk 2.300

Gdańsk

Gdańsk er alltid på topplistene over populære utdrikningstur destinasjoner. Uansett om du reiser med  venner eller alene, om du vil feste eller ta det rolig, dra tilbake til det du er vant til eller oppleve noe nytt så finnes det en tur som passer for deg.

 

****+ Hotel Puro 

Pakk kofferten og reis på utdrikningslag til det beste luksus/spa 4* Hotel Puro i Gdańsk. Vi er veldig stolte over at vår partner Puro Hotel Gdańsk nok en gang har vunnet 1. pris i den internasjonale konkurransen for „Best urban hotels – det vakreste hotellet i Europa 2018”. **** Hotel Puro Gdańsk er et av de absolutt beste luksushotellene i Gdańsk.

 

Vi sørger for luksus hotell med frokost, luksus drosje t/r fra flyplassen i Gdańsk, yogatimer, gratis lån av sykler, gratis 24 timers tilgang til kaffe, te og sjokolade, 24t kundeservice og mye mer! Det er et fantastisk nytt spa i Puro som har forberedt spesielle pakker for gjestene våre! 

 

Vi har garantert de beste prisene! Det passer utmerket for deg som er interessert i natteliv, restauranter og god mat. 

 

Utdrikningslags pakker til minimum 6 deltakere som reiser på minimum 3 dagers turer fra kr. 2.300 nok per person per tur.

https://www.reisetilpolen.com/nb/gruppereiser/gruppereiser/utdrikningslag-i-polen

Stord, Borgatta 67b, Gdansk, Sopot, Krakow, Poznan, Polen, Utlandet

Utdrikningslag i Gdansk 1.800

Gdańsk

Elva Motława som snor seg gjennom byen og trivelige restauranter- og barbåter langs elvebredden. Det er bare noe av det som møter oss og deg som besøker Gdańsk. Moderne utdrikningslag på hotell og restauranter med flotte design interiør. Hotell for deg som vil slappe av, spise, drikke godt, møte ny kultur og mennesker. 

 

***Hotel Number One 

Utdrikningslag på fantastisk hotell med basseng 3* Number One i Gdańsk. Bo sentralt i Gdańsk like ved kanalen. Trendy hotell med innbydende atmosfære og fantastisk beliggenhet. Inkludert frokost, transport fra/til flyplass i Gdańsk, velkomstdrink (glass med vin) -10 % på hotellrestauranten, -5% på hotellets spa, pluss 24t service med Reise til Polen.

 

Hotellet har en helt fantastisk spa avdeling og tilbyr en rekke deilige behandlinger til meget hyggelige priser. Her kan man låne badeavdelingen og få et deilig basseng til utdrikningslagets disposisjon.  Ta kontakt med oss på forhånd. Hotellets beliggenhet er perfekt for å nyte byens rike kultur- og underholdningstilbud samt deilig mat i de utallige restaurantene og barene.

 

Utdrikningslags pakker til minimum 6 deltakere som reiser på minimum 3 dagers turer fra kr. 1.800 nok per person per tur.

 

https://www.reisetilpolen.com/nb/gruppereiser/gruppereiser/utdrikningslag-i-polen

Stord, Borgatta 67b, Gdansk, Sopot, Krakow, Poznan, Polen, Utlandet

Utdrikningslag i Sopot 1.900

Sopot

Sopot er en av de mest sjarmerende byene i Polen og en av de mest populære baltiske badebyene. Enten det er natt eller dag, sommer eller vinter, fascinerer og begeistrer byen alle som kommer på besøk, med sine mange turistattraksjoner, sin vakre arkitektur og åpne og vennlige innbyggere. 

 

 

***+Hotel Focus 

Nyåpnet luksushotell lokalisert i nærheten av sentrum. Et nytt ***+hotell i luksus Premium-klassen med sentral beliggenhet i nærheten av attraksjoner og transport. Våre gjester elsker hotellet for dets store, solrike og luksuriøst innredede rom. Sopots gamle brygge ligger litt over 150 m unna. Der ligger byens trendy kafeer, restauranter og puber hvor du kan feste ut i de seine morgentimer. Det er kun 13-minutters gange til sandstrand. Hotel Focus Premium Sopot er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser og passer utmerket for deg som er interessert i natteliv, restauranter og god mat. 

 

Vi inviterer til opphold på ***+luksushotell. Pakken inkluderer: luksus hotell med frokost, drosje t/r fra flyplassen i Gdańsk, shoppingtur, gratis 24 timers tilgang til sandwich og kaffe, 20% rabatt på det nye badeland, 24t kundeservice og mye mer. Hotel Focus er skreddersydd for utdrikningslags turer. 

 

Utdrikningslags pakker til minimum 6 deltakere som reiser på minimum 3 dagers turer fra kr. 1.900 nok per person per tur!

 

https://www.reisetilpolen.com/nb/gruppereiser/gruppereiser/utdrikningslag-i-polen

Stord, Borgatta 67b, Gdansk, Sopot, Krakow, Poznan, Polen, Utlandet

Utdrikningslag i Sopot 2.600

Sopot

Sopot har stor sjø, badeliv, spa, fortauskafeer, sjarmerende uteliv og flotte shoppingsteder. På alle kanter av Sopot finnes det kafeer, restauranter, barer og et yrende gateliv. Sopot regnes som rekreasjonssted nummer en! Her får dere en deilig utdrikningslags tur! 

 

****Hotel Sopot 

Dere bor og spiser på vårt nyåpnede ****Hotel Sopot. Et luksushotell som ligger idyllisk til i midten av en gammel park, like ved en privat strand  en liten spasertur fra Spot sentrum. Hotellet har privat strand, bakeri, sommerterrasse, hage, cocktail bar, vin bar, restaurant og et lite utebasseng. Dere kan slappe av i hotellets spa, eller på hotellets egen strand. Hotellet er av mange ansett som det fineste i Sopot. Det er kun 4-minutters gange til egen sandstrand og det er et ideelt sted å tilbringe en utdrikningslags tur ved sjøen. 

 

Vi sørger for at du får luksushotell med frokost, en fantastisk middag, spapakke, en flaske musserende vin (per rom), drosje, shoppingtur, 24 timers kundeservice, 20% rabatt på det nye badeland, fri inngang til den fantastiske relax avdelingen og mye mer inkludert!

 

Utdrikningslags pakker til minimum 6 deltakere som reiser på minimum 3 dagers turer fra kr. 2.600 nok per tur! 

https://www.reisetilpolen.com/nb/gruppereiser/gruppereiser/utdrikningslag-i-polen

Stord, Borgatta 67b, Gdansk, Sopot, Krakow, Poznan, Polen, Utlandet

Utdrikningslag i Poznan 2.400

Poznań

Fra 2018 utvider vi vårt tilbud med Poznań, byen som vokalisten i det legendariske bandet Genesis valgte til sitt bosted (byggeprosjektet som huser flere dusin mennesker er allerede å finne på film på vår FB side). 

 

Hva kan dere gjøre i Poznań? Poznań er alltid på topplistene over populære utdrikningslagsmål. Poznań er byen som aldri sover. Her er det badeliv, spa, fortauskafeer og et sjarmerende uteliv. I Poznań kan dere spise god mat og slappe av.

 

Poznań er, ifølge historien, opprinnelsesstedet for den polske staten, et sted hvor kunst, kultur, det moderne og det historiske blandes over alt hvor dere går. Skal dere danse? I Poznań er legendariske Pacha Club. I klubben finner du blant annet house, RnB og deep som vil vekke fantasien også hos de største clubbing entusiaster. Pacha finnes også på Mallorca! Det beste stedet å være en utdrikningslags kveld. 

 

Poznań er et topp sted for utdrikningslags tur. 

 

****Hotel Puro 

Dere kan feire utdrikningslaget i en av polens peneste byer Poznań, med god stemning langt fra dagliglivets plikter og problemer. Vi kan anbefale en reise til den magiske byen Poznań, og opphold på et flott ****Puro Hotel samt en uforglemmelig opplevelse.

 

Det 4-stjerners hotellet Puro Poznań Old Town ligger i hjertet av Poznań, 150 meter fra det gamle markedet og 200 meter fra rådhuset. Der ligger byens trendy kafeer, restauranter og puber hvor du kan feste hele natta. Dere kan kose dere på en fantastisk bakgårdskafe og drikke den beste kaffen der. Puro Hotel er det nyeste og beste ****hotellet i Poznań nå. 

 

Vi sørger for luksushotell med frokost, luksus drosje t/r fra flyplassen i Poznań, fredags cocktail, forskjellige kurs for gjestene i hotell lobbyen, gratis lån av sykler, gratis 24t tilgang til kaffe, te og sjokolade, 24t kundeservice, handletur til kjøpesenteret som har oppnådd tittelen: „Det vakreste kjøpesenteret i hele verden” to ganger og mye mer. 

 

Utdrikningslags pakker til minimum 6 deltakere som reiser på minimum 3 dagers turer fra kr. 2.400 nok per person per tur!

https://www.reisetilpolen.com/nb/gruppereiser/gruppereiser/utdrikningslag-i-polen

Stord, Borgatta 67b, Gdansk, Sopot, Krakow, Poznan, Polen, Utlandet

2 ANMELDELSER & 1 KOMMENTARER

 • Ida

  Hei! Vi syns turen var helt perfekt. Utrolig god service fra start til slutt. Vi kommer til å anbefale deres firma til alle våre venner og bekjente som skal ut å reise og som vurderer å ta turen til Polen.

  Booker folk tur gjennom dere får de full pakke, man slipper å tenke på alt selv. Dere gjør det for oss og utfører det på en fantastisk måte. Veldig personlig og imøtekommende. Opp i mot turen hadde vi en god del kontakt, og dere var alltid tilgjengelig på telefon og email slik at vi fikk planlagt.

  Øl-aften var utført eksemplarisk fra start til slutt, god mat og drikke. Å selve selskapet var utrolig koselig. Vi ble tatt i mot på en god måte av restauranten. Fikk en god innføring i det lokale ølet før vi fikk en utrolig god tre retter.

  Utdriknings kommer vi aldri til å glemme, her var dere helt perfekt. Dere gjorde kvelden til en av mine beste kvelder så langt i mitt 28 år lange liv!

  Detaljene som ble lagt i denne kvelden var utrolig bra, og kvelden fikk en utrolig fin avslutning. 6 retters menyen i restauranten var veldig bra, maten var kjempe god, og det var også drikken. Igjen så var selskapet deres rigget utrolig bra. Det at dere også deltar på opplegget gjør at deres reisebyrå blir veldig personlig. Noe vi likte veldig godt.

  Attraksjonene dere anbefalte oss var verdt det, vi fikk en utrolig god opplevelse på andre verdenskrig museum, kjøpesenteret vi var på hadde alt vi trengte. Hotellet var over all forventning, vi ble oppgradert fra hotell Gdańsk til hotell Puro. Anbefaler hotell Puro til alle som tenker seg til Gdańsk, servicen til personellet på hotellet var veldig bra, frokosten var en av de bedre vi har vært på. Spaet var veldig bra. Under hele oppholdet likte vi selve utdriknings best, dette var en veldig minneverdig opplevelse for oss og vi hadde ikke klarte det uten dere.

  Dere som personer er noe av det bedre vi har opplevd, til å være reiseledere passer dere perfekt. Dere er veldig sosiale og dere er trivelige å være sammen med. Vi så på dere som en av oss. 🙂

  Vi kommer absolutt til å bruke dere i fremtiden hvis vi skal tilbake til Polen. Dette var en utrolig bra tur. Tusen takk for at dere gjorde opplevelsen vår så god som den ble.

  Ida

  på April 2, 2019 Log in to Reply
  • Anna

   Har kommet nylig hjem fra en fantastisk kjekk utdriknings tur til Poznan. Nawojka og Thomas hadde laget en flott plan til oss, etter ønsker om hva ville se og oppleve. Alt fra SPA og shopping til besøk i nydelige katedraler, guidet sykkeltur tur til gamlebyen der vi fikk lære om historien til Poznan. Vi fikk også anbefalinger om gode restauranter som var verd å besøke😀
   Vi har under oppholdet bodd på hotell Puro. Et flott nytt hotell med variert god frokostbuffet og hyggelige ansatte😀
   Jeg kan varmt anbefale firmaet «Reise til Polen» de er dyktige og organiserte og tar godt vare på sine kunder. Er lett og nå om det er behov under turen.
   Polen er er flott land (har vert tidligere i Sopot og Gdansk med Reise til Polen). Og vil garantert reise dit igjen.
   Takk for en flotte utdriknings tur😀🌸

   Anne, Ida Kari, Malin, Silje, Kari og andre <3

   på March 31, 2019 Log in to Reply
    • Anna Nawojka

     Det viktigste for oss er fornøyde kunder. Gode referanser er viktigere for oss enn mange er klar over 😍 Velkommen til Polen Anne med jentene ❤️🇵🇱

     Team

     Reise til Polen

     på March 31, 2019 Log in to Reply

   Legg til svar

   DU MÅ LOGGE INN FOR OG POSTE EN ANMELDELSE