Utdrikningslag i Vestfold og Tønsberg

Arrangerer du Utdrikningslag i Vestfold og Tønsberg området. Så har du noen gode arrangører og velge mellom, dessverre er det ikke så mange.

På Tjøme finner du ett event byrå som tilbyr hele pakker med aktiviteter som. Klatring, Zipline,Via Ferrata, Klatrepark, Øksekast og Rappellering. De kan tilby ferdige aktivitets pakker for utdrikningslag med eller uten mat.

I Svarstad finner du også en klatrepark hvor Dere kan tilbringe hele dagen med flere forskjellige aktiviteter og mat servering.


Utdrikningslag i Tønsberg området.


På Tolvsrød finner du ett event byrå som tilbyr en rekke flotte  aktiviteter for utdrikningslag både til vanns og på land. Som mobile escape rooms, City Race, Olabil race, RIB for utdrikningslag, Amazing Race, Filming, Papp båtrace, 5 kamp for Utdrikningslag med mere. I Andebu er det go kart bane som kan leies til Utdrikningslag og firma eventer.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.

 

Ett alternativ til Vestfold er og finne arrangører for Utdrikningslag i Buskerud.