Utdrikningslag i Utlandet

Om du ønsker og feire utdrikningslaget i Utlandet. Så finne du flere arrangører på denne siden som har spesialisert seg på dette.

 

Ønsker Dere og reise til varmere strøk. Kan Bernadette Garside tilby arrangementer for utdrikningslag på Gran Canaria. De samarbeider med noen av Gran Canarias beste organisatorer for utflukter. Ønsker dere skikkelige gutte tur med utdrikningslag i utlandet er Budapest Tour ett godt alternativ. De tilbyr en militær pakke for utdrikningslag i Budapest, her får Dere prøvekjøring av flere typer tanks.


Pissup Tours er det største og mest kjente reisebyrået som spesialiserer seg på utdrikningslag i utlandet. Deres motto er: Pils, Piker og Pistoler, det sier det meste.


Crazy Voyages tilbyr utenlandsreiser for utdrikningslag, de har flere populære reisemål som: Budapest, Praha og Amsterdam, Krakow, Warsawa, Tallin, Bratislava og Berlin. Extreme Iceland tilbyr fantastiske opplevelser på Island som du kan ta utdrikningslaget med på, få en uforglemmelig opplevelse på Island med: Brevandring, Extreme Jeep Sightseeing.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen

Om Dere ikke ønsker og reise til Utlandet i utdrikningslaget men allikevel ønsker ett stort utvalg av aktiviteter og velge mellom er Oslo det beste alternativet.