Utdrikningslag i Stavanger og Rogaland.

Og arrangere Utdrikningslag i Stavanger og Rogalands området gir deg en rekke fine alternativer på aktiviteter og arrangører.

Fjord seighseing i RIB hører jo selvfølgelig med når man er så nærme sjøen. Og så kan man spille inn CD eller ta ett kurs i magedans. Bar Akademiet i Sandnes tilbyr Coktail kurs for utdrikningslag. De har satt sammen flere morsomme varianter av dette kurset med masse gode tips og lærdom og ta med seg.


Arrangerer du utdrikningslag i Sandnes finner du også Passionfruit. Som er Norges største på Dildo party, noe som garantert er en suksess på jente utdrikningslaget.


Med Stavanger sin flotte nærhet til sjøen kan Fjord Events kan tilby en heftig RIB tur for Utdrikningslag. Studio events tilbyr en rekke artige aktiviteter som spille paintball eller prøve ekte skyting. Utenfor Stavanger på Bryne så finner du også en flott leir som tilbyr en rekke aktiviteter for utdrikningslag.

På Bryne ligger Bryne Kro og Hotell, de leier ut sine lokaler til utdrikningslag, de har lang erfaring med å arrangere selskap av alle slag


Utdrikningslag i Stavanger og Rogaland


Orientalsk magedans på Jæren kan sette opp kurs og underholde i Utdrikningslag. H Musikk kan tilby CD innspilling fro Utdrikningslag i Haugesund området. Om du skal arrangere Utdrikningslag i Stavanger området så kan det være god hjelp og bruke ett av regionens event byråer, de kan tilby en rekke aktiviteter som: Paintball, Pole dance kurs, morsomme promille briller og elektrosjokk fotball. 

Events AS tilbyr øksekasting, klatring, leirdueskyting og villmarksturer for Utdrikningslag. Ett alternativ er og reise til Kristiansand med utdrikningslaget.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.