Utdrikningslag i Sogn og Fjordane

Sogn og Fjordane grenser til Hordaland i sør, Møre og Romsdal i nord, Oppland i øst og Buskerud i sørøst. På vest siden er det også en lang kyst stripe.

 

Det er ikke så mange alternativer av kommersielle arrangører om du skal arrangere Utdrikningslag i Sogn og Fjordane, men det er jo litt av noen aktiviteter de som holder til der kan tilby.


Jølster Rafting tilbyr flere aktiviteter som passer for Utdrikningslag i Sogn og Fjordane


Det mest opplagte alternativet når du skal arrangere utdrikningslag i dette området er Jølster Rafting. Jølster Rafting tilbyr flere aktiviteter som passer for Utdrikningslag: Rafting, Go kart og paintball. De har i tillegg badestamp og elvebrett aktiviteter. De kan sette sammen en hel dag me daktiviteter for Dere.

Disco dudes i Florø kan komme og spille DJ på festen Deres eller leie ut Karaoke utstyr. Ett alternativ er og finne aktiviteter og arrangører for utdrikningslag i Hordaland.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.