Utdrikningslag i Oppland

Om du skal arrangere utdrikningslag i Oppland og Lillehammer området så er det flere aktører som tilbyr spennende aktiviteter.

I Valdres finner du en Zipline. Denne Svevebanen kan også kombineres med andre aktiviteter i området rundt Brennabu. Som for eksempel, Bueskyting, Terrengsykkel, Bekkevandring, Hesteskokasting og mye mer. I Hafjell finner du ett event byrå som tilbyr Lavo camp. Og de kan arrangere så mange aktiviteter Dere ønsker, det mest vanlige er en femkamp. De skreddersyr ut i fra ønsker om aktiviteter.

Arrangerer Dere utdrikningslaget i Lillehammer finner du flere adrenalin pumpende aktiviteter.


Arrangere Dere utdrikningslaget i Lillehammer finner du flere adrenalin pumpende aktiviteter, Bobsleigh i Olympiaparken i Lillehammer er jo en heftig opplevelse som de færreste har prøvd. Rafting i Heidal med ett av Norges største rafting selskaper. Med utgangspunkt i Sjoa som en av de beste elvene i Nord-Europa for rafting og elvesport, er dette stedet for å oppleve rafting på sitt beste.

Av de  mere rolige type aktiviteter så er det Danse kurs for utdrikningslag både på Gjøvik og i Lillehammer. I Lillehammer finner du også Curling og Escape rooms. Finner du ikke den aktiviteten du leter etter i Oppland så kan du se om finner den i Hedmark.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.