Utdrikningslag i Kristiansand og Vest Agder

Arrangere du Utdrikningslag i Kristiansand og Vest Agder området. Så finnes det flere morsomme alternativer til arrangører og aktiviteter som kan bookes inn. Her finner du escape rooms og fekting samt boblefotball og en stor klatrepark. 

 

Adventure Norway er ett event firma i dette området som tilbyr mange forskjellige aktiviteter til utdrikningslag. Her kan dere velge mellom: Klatring, Rappellering, Zipline, Rafting, Paintball, Elgsafari,kano, kajakk, pil og bue og øksekasting.


Arrangerer Dere utdrikningslaget i Kristiansand kan Dere prøve fekting for den som drikkes ut.


Kristiansand har også en stor flott klatrepark som heter Høyt og Lavt. Den har 24 Zip liner og vil garantert være ett sted og ta med Utdrikningslaget på en fartsfylt og spennende dag. Boblefotball Kristiansand tilbyr utleie av Boblefotballer til Utdrikningslag, de står for alt nødvendig utsyr som Dere måtte trenge.

Om du tar med utdrikningslaget til Stavanger og Rogalands området vil Dere finne flere arrangører og aktiviteter og velge mellom.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.