Utdrikningslag i Buskerud og Drammen

Om du skal arrangere Utdrikningslag i Buskerud og Drammens området så finnes det flere gode arrangører som tilbyr spennende og varierte aktiviteter for utdrikningslag.

Her finner du Rafting i Numedalslågen, Go kart i både Kongsberg og Hønefoss. Det er også ett firma her som tilbyr Dildo partyer til Utdrikningslag. I Drammen finner du kampsport senter, klatring, motorsport eventer, karaoke, underholdning og CD innspilling til utdrikningslag. På fjellet i Hemsedal så har du event byråer som tilbyr fulle pakker med adrenalin fylte aktiviteter til Utdrikningslag i Buskerud.

Her finner du gode råd og tips til hvordan du planlegger ett utdrikningslag.


Arrangerer Dere Utdrikningslag  i Drammen finnes det flere gode aktiviteter.


Arrangerer du Utdrikningslag i Drammen så har du noen gode alternativer som Drammen kampsport senter hvor Dere kan sette opp bokse trening med fight for den som drikkes ut. Eller kjøre bilrace i trygge omgivelser på Drammen Racing senter. her kan Dere også synge karaoke til og med i en taxi

I Drammen finner du kampsport senter, klatring, motorsport eventer, karaoke, underholdning og CD innspilling til utdrikningslag.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.

Ett alternativ til Buskerud er og arrangere Utdrikningslaget i Vestfold.