Utdrikningslag i Ålesund og Møre & Romsdal

Møre og Romsdal regnes i noen sammenhenger til Midt-Norge og i andre sammenhenger til Vestlandet. Møre og Romsdal grenser i øst til Trøndelag, i sørøst til Oppland og i sørvest til Sogn og Fjordane. Om du skal arrangere Utdrikningslag i Ålesund og Møre & Romsdal området, vil du finne flere arrangører som tilbyr aktiviteter for utdrikningslag både for han og henne. 


Om Dere arrangerer utdrikningslaget i Ålesund så kan dere velge mellom og kjøre Go cart og Pole dancing kurs. Begge deler er klassikere i utdrikningslaget og kan fint kombineres på samme dag. 

Arrangerer Dere utdrikningslaget i Molde kan dere velge mellom og ha ett kurs i magedans eller kontakte Molde event som kan tilby en rekke aktiviteter som Pistolskyting, hav rafting, kajakk, fiske, fjellturer osv. de kan også tilby fest lokaler og mat. Så her slipper Dere og gjøre noe selv på forhånd.

Finner du ikke det du leter etter i Møre & Romsdal så kan du se på arrangører i Trøndelag.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.