Utdrikningslag i Akershus

Etter Oslo så er Akershus Norges nest største fylke, det går både på vest og øst siden av Oslo fjorden og opp til Gardermoen i Nord. Skal du arrangere utdrikningslag i Akerhus fylke har du flere flotte arrangører og spennende aktiviteter og velge mellom.


Og holde Utdrikningslag i Akershus gir deg tilgang på aktiviteter som ikke finnes noen andre steder i landet.


Det er ingen andre områder som gir deg muligheten til og kjøre tanks i utdrikningslaget, men har du Utdrikningslaget på Gardermoen så kan du faktisk det. Her vil du finne ett event byrå som har spesialisert seg på Militære aktiviteter.  Ikke langt unna kan Dere kjøre motorcross med bil. Dette er unike aktiviteter som du kun finner i Akershus. På Jessheim kan Dere ta Pole dancing kurs.

Og i Lørenskog kan Dere prøve og  fly vektløse i vind tunnel. Her finner du gode råd og tips til hvordan du planlegger ett utdrikningslag.


Akt tegning er en annen ganske unik aktivitet som er blitt populært og som kan oppleves om du arrangere Utdrikningslaget i Akershus.


Boble fotball, og paintball ute i Asker er andre aktiviteter som kan oppleves når du skal arrangere utdrikningslaget i Akershus. Ute på Oscarsborg festning så finnes det ett Escape room firma som kan tilby Dere og oppleve natten den 09 april 1940 hvor Blucher kommer smygende inn Oslo fjorden igjen. Har Dere utdrikningslag i Ski så finnes også ett escape room der, de har også flere spennende spill og tilby.

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.

Ett godt  Alternativ til og holde utdrikningslaget i Akershus er og holde Utdrikningslaget i Oslo