Utdrikningslag og Corona

Endelig så begynner vi og se lyset i tunnelen, de nasjonale reglene begynner og mykne opp og vi ser at vi kan samles flere mennesker privat og skjenking av alkohol er tillat igjen. Da ligger forholdene tilrette for at vi kan arrangere Utdrikningslag "nesten" slik vi pleide og gjøre det.

Det er allikevel en del forhåndsregler vi må ta og det er fortsatt begrensinger, for noen vil de oppleves som store, men for andre så er de ikke noe problem. Dette handler om hva du forventer og få ut av Utdrikningslaget mens Coronaen fortsatt er tilstede i landet vårt. 

Vi er heldigvis forbi det stadiet da de fleste Utdrikningslag ble avlyst, noen valgt allikevel og gjøre det, men det ble liksom ikke det samme og ha Utdrikningslag på Zoom, samt og gifte seg i en nærmest tom kirke vitende om at alle sitter og streamer dette i stedet.

Så hvilke muligheter har du egentlig når du da er forlover og ønsker og arrangere ett lenge etterlengtet Utdrikningslag med Corona restriskjoner.

Siste oppdaterte nasjonale regler den 27 mai sier at dere kan samles opp til 20 personer på private sammenkomster utenfor eget hjem. Dvs at dere kan leie ett lokale og ha utdrikningslag med opptil 20 inviterte gjester. Dette er allikevel godt over gjennomsnittet av hvor mange personer som vanligvis deltar på ett Utdrikningslag. Velger du og ha det i ett privat hjem så er grensen 10 personer. Bare det at flere kan samles betyr at festen allerede er godt igang, og så gjelder det og legge opp til litt utfordringer gjennom dagen. 

Aktiviteter som er tilgjengelige for Utdrikningslag med Corona restriksjoner.

Nå er det viktig med gode forberedelser, og følge opp hvilke muligheter som er i din by eller fylke Noen type aktiviteter er åpnet opp, mens andre fortsatt er stengt. Sjekk ut på forhånd og book inn i tide, her mistenker jeg at det blir det trangt om plassen fremover. Om det ikke er noe særlige muligheter der du bor så har vi allerede skrevet en del artikler samt samlet masse aktiviteter som man kan gjøre i Utdrikningslaget for bruden og Brudgommen Mange av disse er aktiviteter dere kan arrangere selv.

Reise med Utdrikningslaget og Corona restriksjoner.

Det fremgår jo tydelig at det frarådes på det sterkeste og reise til utlandet nå, samt at det også for de fleste vil innebære karantene hotell ved gjenkomst, selv om dette er blitt noe lettet på for norske statsborgere så virker ikke dette som noe realistisk og gjøre i ett Utdrikningslag nå. Det anbefales jo også at man holder seg i sin hjemby og kommune, og burde det være utgangspunktet når du planlegger Utdrikningslaget. Det er uansett ingen skam og ha utdrikningslaget sitt lokalt, hos oss kan du blant annet kjøpe kule Bad Girls Go To eller Bad Boys Go To t-Skjorter, hvor du selv velger navnet på hvilken by det skal stå.

Skjenking er åpnet til 24:00 nasjonalt, selv om det er lokale restriksjoner som er strengere her. I Oslo for eksempel er det kun skjenking til 22:00, men det åpner uansett for muligheten til og gå ut og spise på restaurant samt an liten tur på puben før det er kvelden.

Her er det bare og sette igang og planlegge og så ønsker jeg deg som er forlover lykke til med planlegging og gjennomføringen av Utdrikningslaget!

Vi tilbyr også flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte