Tips og Ideer til Utdrikningslaget

 • Utdrikningslag og Corona

  Endelig så begynner vi og se lyset i tunnelen, de nasjonale reglene begynner og mykne opp og vi ser at vi kan samles flere mennesker privat og skjenking av alkohol er tillat igjen. Da ligger forholdene tilrette for at vi kan arrangere Utdrikningslag "nesten" slik vi pleide og gjøre det.
 • Tips til utdrikningslag for henne

  Tips til utdrikningslag for henne Vi har tidligere skrevet om at det ikke er noe skille lengre mellom aktiviteter til utdrikningslag for jenter eller gutter. Vi kan allikevel si at en del aktiviteter står høyere i kurs blant «damene» enn andre. Og vi har derfor skrevet noen tips til utdrikningslaget for henne.
 • Tips til utdrikningslag aktiviteter for Brudgommen

  Leter du etter tips til utdrikningslag aktiviteter for brudgommen, så har vi laget en liste her med aktiviteter som er populære nå. Trenden har de siste årene snudd fra at brudgommen skal drites ut og gjennom flere former for «tortur» til mere positive opplevelser for hele laget.
 • Råd og tips til hvordan du planlegger ett Utdrikningslag.

  Råd og tips til hvordan du planlegger ett Utdrikningslag. Det er forlover som er ansvarlig for at utdrikningslaget gjøres riktig og blir en suksess. Les våre tips til hvordan du planlegger slik at det blir vellykket.
 • Sjekkliste til Utdrikningslaget

  Her finner du en praktisk Sjekkliste til Utdrikningslaget. Tipset fremfor noe er; Deleger ut oppgaver, og få de forskjellige deltakerne til å hjelpe med alt det praktiske. Når du sender ut invitasjonen bør du minne om oppgaver som folk har tatt på seg.