Zipline i Utdrikningslag

Zipline i Utdrikningslag er ett kult innslag som kan utføres av de fleste, det er flere arrangører rundt om i landet som tilbyr dette i forskjellige vanskelighets grader. Få følelsen av og sveve gjennom lufta mens man nyter utsikten.


Zipline er ofte kombinert med en hinderløype og andre ute aktiviteter som kan kombineres sammen. Rundt om i Norge er det mange forskjellige Zipline eller taubaner som det også er kalt. I Bergen kan man for eksempel ta Zipline fra Ulriken.


Zipline i Utdrikningslag gir ett skikkelig adrenalinkick, men det er allikevel en meget trygg aktivitet.


Sikkerhet er viktig med Zipline og man blir spent fast i en klatresele og bruker hjelm, det er liten skade risiko. Dette er en gøy fysisk aktivitet som utføres ute. Det er derfor sesong avhengig og vil kun være mulig i sommerhalvåret. Noe arrangører tilbyr også pakker hvor mat er inkludert.

Varigheten på Zipline kan være fra 1 time til en hel dag og prisen starter på kr 300,- pr person.

Ett alternativ til Zipline er Bootcamp 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte