Utdrikningslag i Europa

Reise på weekendtur i Europa med hele utdrikningslaget er blitt veldig populært de siste årene. Spesielt populært er det blitt å legge reisen til Øst-Europa. Her finner du flere arrangører som kan legge opp et spennende weekendopplegg for Dere.


Utdrikningslag i Europa eller guttetur i Europa som det gjerne blir til, koster som regel litt mer. Men, til gjengjeld så er dette en rå måte å feire hovedpersonen og lage utdrikningslag på. Det finnes billige grunnpakker, så man kan også klare og ha utdrikningslaget i utlandet på ett begrenset budsjett, men som regel så ryker dette når man først er igang.


Arrangører har spesialisert seg på Utenlandsreiser for Utdrikningslag. De ordner alt for dere og står til disposisjon 24 timer i døgnet.


Dere vil bli overrasket over alle de sprø aktivitetene som dere kan være med på under en slik tur. Her er noen eksempler:

House Running i Berlin hvor dere hopper fra hus til hus. Escape Room, hvor dere får oppgaven med å komme dere ut av en celle. Sexy stuepike på hotellrommet, kakekrig, Chocolate Wrestling i Barcelona. Dverg kledd ut som en smurf og som blir lenket i håndjern til den som skal drikkes ut i Amsterdam, masse strippeklubber osv.

Her er det mulig å sette sammen de forskjellige aktivitetene fra en bestillingsliste eller kjøpe ulike, ferdige pakkeløsninger. ett alternativ til og reise til utlandet med utdrikningslaget er og bruke ett Event Byrå til og planlegge og arrangere utdrikningslaget

Varigheten er som regel en weekend og prisen starter på 700,- kr pr person pluss pluss...

Her på Drikkeut.no kan du også kjøpe Bad Boys Go To T-skjorter eller Bad Girls Go To hvor du kan skrive på navnet på byen dere reiser til. Dette setter den rette stemningen for hele gjengen som er på tur sammen.