Sumobryting i utdrikningslag

Sumobryting i utdrikningslag


Sumobryting i utdrikningslag er en garantert morsom opplevelse. Her får hver av deltagerene på seg en kjempe stor sumobryterdrakt. Deretter skal de bryte med hverandre på ekte japansk sumobryterstil.


Sumobryting i utdrikningslag sies å være den aktiviteten som skaper aller mest latter. Det er tungt og vanskelig å bevege seg i de store draktene. Alt man gjør blir klønete og komisk og det er umulig og skade hverandre. Sett opp morsomme kamper og lag en turnering ut av hele opplegget. Det er arrangører som tilbyr dette på stedet og så er det også mulig og leie slike store sumo drakter.


I Sumobryting i Utdrikningslaget går Dere kamper med hverandre.


Det er om å gjøre å velte motstanderen. Heldigvis er dere meget godt polstret, så her er liten fare for å skade seg. I markedet finner dere også arrangører som leier ut slike sumodrakter til private fester. Arrangører som byr på sumobryting i utdrikningslag tilbyr også som regel flere andre morsomme aktiviteter for utdrikningslag inkludert;


Crazy-boksing med kjempestore boksehansker, Cowboyer på rodeo-okse, bungee-running, melke kuer med melkespreng, Q-tip fight osv.


Dere blir delt opp i lag og må kjempe mot hverandre i for eksempel fem kamper. En dommer er på plass og passer på på hele tiden.

Varighet fra 1 time og pris varierer etter hvor mange deltakere dere er.

Ett alternativ til Sumo bryting i Utdrikningslaget er Kampsport i Utdrikningslaget.