Stripping i utdrikningslag

Stripping i utdrikningslag er en klassiker som aldri går av moten. Det er flere måter å arrangere stripping i utdrikningslag på. Dere  kan leie en stripper som kommer hjem til en privat fest som en overraskelse til den som drikkes ut. Enten det dreier seg om en mannlig eller kvinnelig stripping i utdrikningslag-seanse kan aktørene kle seg ut som politi, brannmenn, sykepleiere eller annet som måtte behage.


Vi har sett svært mange morsomme og kreative varianter av stripping i utdrikningslag. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Hva om dere for eksempel lager et opplegg hvor noen skal komme på jobben til stripperen for et salgsmøte, jobbintervju eller lignende - og så starter strippingen temmelig overraskende underveis?

En morsom variant kan også være at stripperen kler seg ut som politi og kommer hjem på utdrikningsfesten hjemme hos noen og forteller at politiet har mottatt klager på husbråk. Dette kan gjøres av både mannlige og kvinnelige strippere. Når de ankommer hjemme ber de først å få slippe inn, før de tar en runde i hus eller leilighet for å pirre opp stemningen litt. NB! Det er viktig at de som kjenner til hemmeligheten har musikk og annet utstyr klart til selve strippeshowet skal starte!

Plasser så ham eller henne som skal drikkes ut og vedkommende på en stol midt på gulvet. Resten av gjengen kan stille seg rundt. Herfra er det bare å gi stripperen frie tøyler til å skape dette til en uforglemmelig opplevelse for alle.


Alternativt til stripping hjemme så kan hele utdrikningslaget ta turen til en strippeklubb.


Er det mannlige stripper som utdrikningslaget ønsker, må dette forhåndsbestilles fordi det dessverre ikke er noen strippeklubber i Norge som har mannlig strippere fast tilgjengelig.

Skal dere ha en opplevelse med kvinnelige strippere, er det en god ide å reservere bord for dette i høysesongen. Dere betaler som regel en fast pris for adgang for hele gjengen og for showet for vedkommende som skal drikkes ut. Stripperen vil ta med seg han eller hun som drikkes ut opp på scenen. På scenen blir personen satt på en stol og blir dermed showets midtpunkt – til alle andre som ser på sin fornøyelse.

Her skal det drites ut litt og gjøres både ubehagelig og flaut for den som drikkes ut. Men, samtidig skal showet bli holdt innenfor grensene til den enkelte person.

Stripping i utdrikningslag handler først og fremst om humor, og det er dette en dyktig stripper får frem under strippeshowet.


De fleste strippeklubber gir gjerne en rabatert fast pris for utdrikkningslag om de kommer litt tidlig på kvelden. Dette er også for og unngå at noen blir alt for fulle til å kunne få komme inn på stedet. Det er strenge alkohollover på serveringssteder i Norge, så vær nøye på dette og legg arrangementet tidlig på kvelden. I Norge finner dere strippeklubber i Oslo, Trondheim og Bergen i tillegg til at dere altså kan booke strippere hjem privat fra byråer. På denne siden finner du en oversikt over tilbydere i Norge.

Ett alternativ til stripping i Utdrikningslaget er Pole DancingEller booke hele laget inn for og gå og se annen type underholdning.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte