RIB i utdrikningslag

Ta utdrikningslaget med ut på en RIB-tur på fjorden i over 50 knops hastighet. Dette er en heftig opplevelse som virkelig frisker opp. RIB-båtene har dempede seter og er noe av det sikreste man kjøre med på sjøen.


RIB i utdrikningslag er ikke bare for de tøffeste. Dette er en aktivitet som alle kan delta på og få en minnerik opplevelse ut av. Dere kan legge opp til  mindre turer på bare én time eller lengre utflukter med spise- og drikkestopper. Det er også fint legge inn sightseeing på flotte steder underveis.


Dere kan reise helt til Danmark med RIB i utdrikningslag.


Faktisk er det mulig å ta turen helt til Danmark dersom dere virkelig har lyst til å få en rå opplevelse. En båt kan ta opp til 12 personer. Men, husk at det er fullt mulig å leie flere båter og kjøre parallelt. Jo færre det er i hver båt, desto fortere vil den gå!

De fleste arrangørene tilbyr RIB i utdrikningslag året rundt. Derfor er årstid ingen begrensing. Det er ikke tillatt og delta på denne arrangementstypen dersom man er synlig beruset. Aktiviteten er heller ikke å anbefale dersom man er gravid eller har problemer med ryggen. Vi anbefaler at dere legger denne aktiviteten tidlig på dagen.

Varigheten for og leie en eller flere RIB er fra 1 time til en hel dag. Prisen er fra kr 6000 og oppover, avhengig av varighet og størrelse på båt

Ett alternativ til RIB i Utdrikningslaget er og reise på Fjordcruise i Utdrikningslaget.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte