Rappellering i utdrikningslag

Rappellering i utdrikningslag kan være en flott aktivitet som både er fysisk krevende og spennende. De fleste vil sette pris på og få være med på denne aktiviteten som foregår i trygge omgivelser. Flere firmaer tilbyr aktiviteter med klatrevegg.


Rappellering i utdrikningslag er noe som er blitt veldig populær de siste årene. Dere bør sette av 30-60 minutter dersom dere kun legger opp til at den som blir drukket ut skal til opp i klatreveggen. Men, vanligvis er Rappellering i utdrikningslag noe alle ønsker å prøve seg på. I så fall bør dere sette av to timer. Klatring er en sport som krever styrke og utholdenhet. Her får derfor hver og en får satt seg selv på prøve.


Rappellering i Utdrikningslaget byr på flere vanskelighetsgrader.


Det finnes mange forskjellig typer klatrevegger med forskjellige vanskelighetsgrader. Det er flere firmaer som også arrangere Rappellering utendørs fra forskjellige høyder og bygninger. Derfor vil dere finne noe som som passer deltakere på alle nivåer. Får dere først smaken på Rappellering er dette noksom dere vil ønske å gjøre om igjen senere. Rappellering i utdrikningslag er garantert en aktivitet som deltakerne vil ha positive og gode minner fra.

Varigheten på rappellering er ca 1 time og prisen vil variere avhengig av hvor mange dere er.

Ett fint alternativ til Rappellering er klatring

 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte