Rally i utdrikningslag

Rally i utdrikningslag gir nok for mange den helt ultimate adrenalinopplevelsen. Ta plass som kartleser i bilen og spenn fast beltet for en kjøretur med en profesjonell rallykjører på lukket bane. Eller prøv rallycross hvor alle deltageren selv kan få kjøre bilen.


Rally i utdrikningslag er en opplevelse som dere aldri vil glemme. Her går det unna i opptil 200 kilometer i timen. Mens den som skal drikkes ut sitter på og er kart leser gjennom løypen. Her skal man virkelig ha nerver av stål, for dette er heftig bil kjøring av proffe sjåfører. Noen av rally-arrangørene tilbyr også matservering og utleie av eldre rally biler slik at Dere kjører i ekte konkurranse og heat mot hverandre på en lukket bane. Dette er super gøy og får virkelig frem konkurranse ånden i laget.

Rally i utdrikningslag er en aktivitet som dere bør legges inn tidlig på dagen.


Rally i utdrikningslag er en aktivitet som dere bør legges inn tidlig på dagen, fordi dere naturligvis må være helt edrue. Og sikkerhet er høyt prioritert på slike type aktiviteter. Alle som kjører må ha hjelm og sikkerhets dress på, det er sellfølgelig ett krav at man har sertifikat og kan kjøre bil.

Ett alternativ til Rally i utdrikningslaget er og leie en Ferrari eller Lamborghini 

 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte