Pole dancing i utdrikningslag

Pole dancing i utdrikningslag har vært en populær aktivitet i mange år nå. Det er en spennende og krevende sport som de fleste får en flott opplevelse av og være med på. Pole dancing er sexy og forførende, samtidig som øvelsen også er fysisk hard.


Pole dancing i utdrikningslag begynte for alvor og bli populært i Norge så langt tilbake som til 2005. Det startet ut på strippeklubber. Senere ble det også etablert flotte studioer som setter en ekstra høy standard og kvalitet for denne type arrangementer.


Ha Pole dancing i Utdrikningslaget med en Proff Instruktør.


Arrangørene har egne opplegg som er spesielt utviklet for utdrikningslag, og stiller med proffe, sertifiserte instruktører. Internasjonalt er faktisk pole dancing blitt en meget populær sport som det blir avholdt konkurranser i Flere kjente filmstjerner bruker pole dancing som en del av treningsprogrammet sitt. Årsaken er at pole dancing krever mye fysisk av utøveren, samtidig som aktiviteten er stor moro å utføre. Aktiviteten gir en fantastisk mestrings følelse.

Merk! Pole dancing-kurs i utdrikningslag er også blitt en populær aktivitet for gutta. Da kan man få den som skal drikkes ut til og måtte ha en hel time med instruksjon i Pole Dancing slik en jente ville gjort det. For og toppe dette så kler dere han opp i dameklær og forlanger at han skal holde ett show for alle når han er ferdig med kurset.

Ett alternativ til Pole Dancing i Utdrikningslaget er Stripping

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte