Pistol Skyting i utdrikningslag

Skyting i utdrikningslag er blitt en populær aktivitet. Også for de som ikke har erfaring med skytevåpen fra tidligere av kan dette bli en spennende og actionfylt aktivitet under utdrikningslaget.


Skyting i utdrikningslag åpner med en gjennomgang av sikkerhet. Deretter går man over til selve skytingen. Ofte får Dere starte ut med en finkalibret pistol, med kaliber 22. Deretter går dere over til grovere kaliber 9 mm og etterhvert helt opp 357 magnum. Man kan kjøpe en standard pakke hvor det er den som drikkes ut som får skutt mest, men man kan også oppgradere ved og betale pr person for de andre som også ønsker og skyte med større kaliber. Når du setter opp budsjettet for denne aktiviteten så er det ammunisjonen som er dyrt.


Legg av ekstra penger til ammunisjon i Skyting i Utdrikningslag.


Alle får prøvd seg, men som regel har den som skal drikkes ut fått den største skyte pakken og får skyte aller mest. Ammunisjon koster en god del, så det kan fort bli kostbart om alle skal skyte mye. På den annen side kan det gå langt mellom hver gang dere får en opplevelse på skytebanen, så det kan være vel verdt å sette av noen ekstra kroner til ammunisjon.

Hørselvern og briller får dere låne av arrangøren. Det sier seg selv at dette er en aktivitet som kun kan gjøres når dere ikke har drukket alkohol. Ta derfor dette med i planleggingen, det kan jo lønne seg å legge aktiviteten tidlig på dagen.

Varigheten på pistolskyting er ca 1 time og prisene starter på kr 400,- pr person avhengig av hvor mye ammunisjon dere skal bruke.

Ett alternativ til Pistol Skyting i Utdrikningslag er Leirdueskyting 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte