Paintball i utdrikningslag

Paintball i utdrikningslag er en populær, actionfylt klassiker. Dette er en lagsport som virkelig får frem kampånden i laget. For de som ikke er kjent med denne aktiviteten, så går den ut på at dere deler dere i to lag. Alle blir utstyrt med hvert sitt gevær som også blir kalt markør. Disse har et magasin med kuler med fargestoff. Når kulen treffer blir du markert med fargen fra kulene.


Lagene kriger mot hverandre ute på et område. Ofte går kampen ut på at lagene skal forsøke å erobre det andre lagets område. For paintball i utdrikningslag finner du både utendørs og innendørs baner. Dere kan også leie utstyr og arrangere paintball i utdrikningslag selv.

Det er vanlig er at den som skal drikkes ut får gjennomgå mest under paintball i utdrikningslag!

Til nå har aktiviteten vært mest populær blant gutta. Men, etterhvert har også flere jenteutdrikningslag kastet blikket på paintball og hatt dette som aktivitet.

Paintball kan lett bli en tidkrevende aktivetet. Derfor bør dere beregne minst 2 timer på paintball i utdrikningslag-aktiviteten.


Paintball i Utdrikningslaget gir et skikkelig adrenalin-kick hvor alle deltagerene får prøvd seg selv på utfordrende måter.


Her gjelder det å bruke list og taktikk, og samtidig bringe frem frem lagfølelse og teamwork.

I tillegg til geværet, må dere ha på dere hjelm og beskyttelsesbriller for å unngå risiko for skade på øyne. Et godt råd er å ha med og ta på seg litt ekstra klær som beskyttelse. Årsaken er at det kan gjøre ganske vondt å bli truffet av disse små fargeballene. Derfor er det en stor fordel med litt ekstra polstring. Likevel er det ganske vanlig at dere vil ende opp med noen blåmerker etter og ha gjennomført paintball i utdrikningslag. Dette er også en aktivitet som dere bør legge tidlig tidlig på dagen og før dere har drukket noe særlig alkohol.


Det er mange forskjellige aktiviteter og velge mellom til ett utdrikningslag, det er viktig og velge arrangementer som passer til alle, og først og fremst personen som drikkes ut.


Alt passer ikke til alle, så tenk nøye gjennom om personen som skal drikkes ut vil være i stand til å gjennomføre paintball i utdrikningslaget. For å gjennomføre bør man tåle litt juling og ha evnen til å kunne krige litt.

Paintball i utdrikningslag er blitt veldig populært og du finner tilbydere av aktiviteten flere forskjellig steder i landet.

Varigheten på paintball er ca 1 til 2 timer og prisen er Fra kr 2490,-

Et alternativ til Paintball i Utdrikningslag er Laserspill i Utdrikningslag.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over Utdrikningslag T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte