Øksekasting i Utdrikningslag

Øksekasting i Utdrikningslag er en øvelse som kanskje ikke krever så mye trening for og bli god, men som allikevel gir god Mestringsfølelse når man lykkes. Ta del i denne eldgamle Viking sporten og la konkurranse og kriger instinktet komme frem.


Ekte øksekasting skal utføres med en toegget øks mot en blink av tre. Avstanden til blinken skal være 20 fot (6,1m).  Øksekasting oppsto på 1800 tallet med skogsarbeidere i Canada og USA, som ett tidsfordriv da de var langt borte fra folk og vanlige aktiviteter i flere måneder. Idag arrangeres det faktisk NM i Øksekasting.


Øksekasting i Utdrikningslaget er ofte en del av en femkamp øvelse.


Øksekasting i Utdrikningslag er derfor en flott aktivitet og legge inn sammen med andre lignende type krevende aktiviteter, som i en 5 kamp for eks. Det er flere fimaer som tilbyr dette i sammenheng med andre ute aktiviteter.

Varigheten på øksekasting er ca 1 time og prisen får du ved forespørsel.

Ett alternativ til Øksekasting i Utdrikningslaget er Fekting  eller Bueskyting.

 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte