Mat & Drikke til Utdrikningslaget

Når utdrikningslaget går over en hel dag er maten et viktig innslag. Spørsmålet blir da; Skal dere på restaurant eller stå for maten selv?


En fordel ved å lage maten selv er at kostnadene blir lavere sammenlignet med restaurant. Går dere sammen og fordeler oppgavene, kan matlagingen også bli et ekstra hyggelig og sosialt innslag. Om Dere planlegger forskjellige aktiviteter i løpet av dagen er det viktig og legge inn mat pauser. Dette kan være medbrakt mat, eller restaurant besøk. Husk og vær forsiktig med alkoholen, og fordel dette jevnt utover dagen slik at ikke noen blir for beruset for tidlig.


Mat og Drikke til utdrikningslaget er viktig og legge med i planleggingen.


I forbindelse med at det drikkes en del alkohol i ett utdrikningslag er det også veldig viktig og spise nok mat. Uten mat kan resultatet bli en for beruset og slapp brud eller brudgom som må ta kvelden for tidlig. Her kan du lese om flere gode råd til Utdrikningslaget.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte