Makeup-kurs i utdrikningslag

Makeup-kurs i utdrikningslag


Makeup-kurs i utdrikningslag er en flott aktivitet å  gjøre når dere skal gjøre dere klare til å gå på byen. Inviter alle deltakerene til å ha med klær og sminke. Så legger dere tidenes makeup i fellesskap, gjerne før dere setter kursen ut for å spise middag.


Makeup-kurs i utdrikningslag er blitt en populær aktivitet, ikke minst fordi den også har god praktisk nytte ved at alle får gjort makeupen før de går ut. Samtidig som kurset i seg selv er lærerikt, kan alle deltakerne stille spørsmål. Det er både fint å kunne spørre og lytte til spørsmål og svar også andre har.

Kurset kan dere gjennomføre ved å leie inn en profesjonell makeup-artist som kommer hjem til utdrikningslaget. Alternativt kan dere reise til et firma som holder makeup-kurs for utdrikningslag.


Legg kvelds make upen på Make up kurs i Utdrikningslag.


En vanlig gang i et slikt arrangement er at dere først lærer å legge basisen for sminken. I neste omgang får dere lære å legge dags-makeup, som dere deretter gjør om til kvelds makeup. Det fine er da om Dere har lagt inn denne aktiviteten som siste stopp før Dere går ut på byen, da er dere jo allerede klare med make up delen.

Varighet fra 1 til 3 timer og priser fra kr 2500,- avhengig av hvor mange dere blir.

Ett alternativ til Make Up kurs i utdrikningslag er Dildoparty i Utdrikningslag.

 eller Spa behandling i Utdrikningslaget.