Magedans i utdrikningslag

Magedans i utdrikningslag kan være en riktig morsom aktivitet som alle kan delta i. Kle opp den som skal drikkes ut i magedanskostyme og kjør på! Det er flere tilbydere rundt om i Norge som tilbyr magedans i utdrikningslag. Senere på kvelden kan dere gjerne legge opp til at den som skal drikkes ut må fremføre det han/hun har lært på ett offentlig sted. Det er garantert morsomt for alle som ser på.


Magedans i utdrikningslag kan dere gjennomføre ved å leie inn instruktør som kommer hjem dit festen er og avholde kurset der. Da er det viktig på forhånd å tenke igjennom om det er plass nok hjemme til å svinge seg. Dere kan dessuten reise til enge studioer som arrangerer slike kurs. Da blir gjennomføringen enda proffere. Her går det også an å være litt hemmelighetsfull og skape et morsomt overraskelsesmoment ut av at dere reiser til et ukjent sted for å gjøre en aktivitet som bare noen få innvidde vet hva dreier seg om.


Er været fint, kan dere jo gjennomføre magedanskurs for utdrikningslag i en park.


Dersom instruktøren er med på notene kan dere skape mye moro ut av dette. Legg litt tid og innsats i å forberede et ordentlig flott magedans-kostyme til den som skal drikkes ut. Det er halve moroa! Noen eksotiske restauranter kan tilby magedans som underholdning. Legg derfor gjerne  middagen til et slikt sted. Dette kan være perfekte rammer for at dere senere på kvelden virkelig setter dagens hovedperson på pinebenken, ved at han eller hun vil tro at vedkommende selv må opp på scenen og danse i løpet av kvelden.

Magedans for utdrikningslag er kanskje noe dere først og fremst forbinder jenteutdrikningslag. Desto større grunn for gutteutdrikningslag ti lå sette dette på programmet. Har han som skal drikkes ut riktig humoristisk sans og sportsånd, kan dette bli en vanvittig morsom greie også for gutta.

Varigheten på ett magedans arrangement er ca 1 time og prisen vil avhenge av hvor mange dere er.

Ett alternativ til magedans i utdrikningslaget er vanlig Dansing. 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte