Limousine for utdrikningslag

Limousine for utdrikningslag


Limousine for utdrikningslag er et flott transportmiddel som løfter hele arrangementet opp noen klasser. Limousinen utgjør en elegant måte å forflytte seg på enten dere ønsker å cruise rundt i en periode bare for nytelsen og moroas skyld, eller komme der fra A til B gjennom dagen.


Limousine for utdrikningslag kan ikke minst brukes som en overraskelse for og hente han eller henne som skal drikkes ut når dagen starter. I mange tilfeller har den som skal drikkes ut blitt "kidnappet" i limousine med stor suksess. På markedet er det flere firmaer som tilbyr limousineutleie. Alt ut hva dere syns at passer til deres arrangement, er det flere forskjellige typer limousiner å velge i. Tøffe Hummer-limousiner og klassiske Lincoln Town Car er de mest vanlige.


Limousine i Utdrikningslag for transport og timeleie.


Dere kan bestille limousine som transport og for enkeltstrekninger fra A til B. Det er dessuten også mulig å leie limousine på timebasis, om man ønsker og bruke limousinen mellom de forskjellige aktivitetene og samtidig ha litt tid til og cruise rundt mens man har deler av Utdrikningslag festen i selve limousinen, så er muligheten der til dette. Ta kontakt med et av firmaene her og få pristilbud!

Et alternativ til Limousine i Utdrikningslag er og ta hele gjengen med på Segway I Utdrikningslaget.