Leirdueskyting i utdrikningslag

Leirdueskyting i utdrikningslag er en morsom og handlingsmettet aktivitet. Selv om mange i Norge har prøvd dette før og gjerne også driver leirdueskyting i forbindelse med jakt, er aktivitet uansett like engasjerende og morsom hver gang. Det er mange leirduebaner over hele landet. Noen lokale skyteklubber og -baner har egne opplegg for leirdueskyting i utdrikningslag som inkluderer egen instruktør.


Leirdueskyting i utdrikningslag foregår ved at skytterne stiller seg på standplass ved den ene enden av skytebanen. Ved siden av eller under standplassen står en maskin som skyter ut leirduer i stor fart. Leirduene farer i en bue foran standplassen.

Skytterne skyter så på tur med hagle etter leirduen. Her gjelder det å være rask og sikte godt. Leirdueskyting er opprinnelig laget for å trene på fuglejakt – altså vilt som er i fart. Dere vil som regel skyte med dobbeltløpet hagle. Da får dere to skudd tilgjengelig for hver leirdue.

For de litt mer trenede finns også avanserte baner som er utformet for konkurranseformål. Da blir leirduene slynget ut fra forskjellige hold og vinkler, noe som stiller enda større krav til deltakernes skyteferdigheter.


Prøv med pumpehagle i Leirdueskyting i utdrikningslag.


For og gjøre opplevelsen enda mer spennende, kan dere også bruke pumpehagle. Det styrker actionpreget ytterligere.

Det sier seg selv at dette er en aktivitet som blir utført med nulltoleranse for alkohol. Derfor bør dere tenke nøye igjennom om aktiviteten passer for alle deltakerne, særlig for den som skal drikkes ut. Noen er ikke så glad i våpen og skyting, og her blir  det mye smell og støy!


Merk også at krav til sikkerhet er strenge i Leirdueskyting i Utdrikningslaget.


Dere må følge sikkerhetsprosedyrene til punkt og prikke. Aktiviteten bør pågå tidlig på dagen, før dere nyter en dråpe alkohol og alle slik at alle er fullt skjerpet. Her nytter det ikke å være bajas og skulle kjekke seg for andre på bekostning av sikkerheten.

For de som liker skyting og denne type aktiviteter, er det alltid spennende og komme på skytebanen for å prøve seg. Leirdueskyting i utdrikningslaget kan bli en stor suksess og dagens høydepunkt.

Ett alternativ til Leirdueskyting i Utdrikningslag er Pistol Skyting

Vanlig arrangement er 10 skudd trening og 5 skudd konkurranse

Priser fra: 1-10 personer – kr 790,- per person Over 10 personer – kr 690,- per person Prisene inkluderer 15 skudd og duer, våpen, hørselvern, instruktør og bane.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte