Lavocamp i Utdrikningslaget

Og leie an lavocamp i utdrikningslaget er en fin måte og kombinere fest og frisk luft, her kan man som regel grille og ordne seg selv. Flere slike arrangører tilbyr også en full dags opplegg med forskjellige aktiviteter, her kan man da også få med mat og drikke.


Det er mange firmaer som har en egen lavo camp med i tilbudet sitt, denne kan man bruke for kortere periode av dagen eller til overnatting for og gjøre ette lengre opphold ut av hele utdrikningslaget. En slik lavo camp blir ofte brukt som utgangspunkt for de andre aktivitene som arrangøren tilbyr, dette er da typiske utendørs aktiviteter som: Klatring, øksekasting, Bueskyting, Rappellering, kajakk padling osv


En lavo camp i Utdrikningslaget er ett fint utgangspunkt når man skal ha flere utendørs aktiviteter.


De er flere tilbydere av lavo camp som enten har satt opp griller Dere kan bruke eller som tilbyr både mat og drikke servering med alle rettigheter.

Lavocamp kan vare fra noen timer til en hel helg, prisen avhenger av hvor mange der er og hvilke tillegg dere ønsker av mat og aktiviteter.

Ett alternativ til Lavo camp er og bruke ett Eventbyrå som kan arrangere hele Utdrikningslaget for Dere.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte