Laserspill i Utdrikningslag

Laserspill i utdrikningslag er en perfekt aktivitet for dere som ønsker et adrenalinkick og spenning i trygge omgivelser. Laserspill er et godt alternativ til paintball.


Flere arrangører tilbyr laserspill for utdrikningslag. Hver deltaker får laserpistol og på seg en vest. Når alle er klare blir utdrikningslaget delt opp i to lag. Deretter bærer det inn i en labyrint fylt av røyk, musikk og lysspill som blander seg i røyken sammen med laserstrålene.


Laserspill i Utdrikningslag er ett supert lagspill.


Hver vest har flere treffpunkter som blir markert ved treff. Målet er å treffe fienden så mange ganger som mulig. Treffene blir registrert underveis. Spenningen er stor etter spillets slutt hvor dere får utlevert resultatene. Resultatlistene viser både hver enkelt deltaker sin innsats og hvilket lag som har gått seirende ut av kampen.

Utdrikningslag med Laserspill er en perfekt team aktivitet hvor Dere blir delt opp i 2 lag som spiller mot hverandre. Laserstrålene som blir brukt er ikke farlige for øynene og er definert som ufarlige av Statens strålevern.

Varigheten på ett laserspill er ca 20 min og koster fra kr 100 - 300 pr deltager avhengig av hvor mange Dere er.

Ett alternativ til Laserspill i Utdrikningslag er Paintball.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte