Klatring i utdrikningslag

Klatring i utdrikningslag kan være en flott aktivitet som både er fysisk krevende og spennende. De fleste vil sette pris på og få være med på denne aktiviteten som foregår i trygge omgivelser. Flere firmaer tilbyr aktiviteter med klatrevegg.


Klatring i utdrikningslag er noe som er blitt veldig populær de siste årene. Dere bør sette av 30-60 minutter dersom dere kun legger opp til at den som blir drukket ut skal til opp i klatreveggen. Men, vanligvis er klatrevegg i utdrikningslag noe alle ønsker å prøve seg på. I så fall bør dere sette av to timer.


Klatring i Utdrikningslaget krever styrke og utholdenhet.


Her får derfor hver og en får satt seg selv på prøve. Klatreanlegg byr på flere vanskelighetsgrader og mange forskjellig typer klatrevegger. Derfor vil dere finne noe som som passer deltakere på alle nivåer. Får dere først smaken på klatring i klatrevegg er dette noksom dere vil ønske å gjøre om igjen senere. Klatrevegg i utdrikningslag er garantert en aktivitet som deltakerne vil ha positive og gode minner fra.

Klatring kan vare fra 1 time og mere. Leie av en instruktør koster fra kr 400 til 800 pr. time. I tillegg kommer inngang og utstyr per deltaker.

Ett alternativ til Klatrevegg er Rappellering i Utdrikningslaget.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også fa med Brudens navn om du ønsker. Game Over Utdrikningslag T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte  Vi tilbyr også Bad Boys Go To T-skjorte eller Bad Girls Go To T-skjorte hvor du kan skrive inn navnet på den byen Dere skal til.