Karaoke i utdrikningslag

Karaoke i utdrikningslag er fin-fin klassiker som passer bra å legge inn utpå kvelden etter at dere har spist. Her kan det bare være en fordel dersom dere har inntatt alkohol på forhånd. Karaoke-seansen kan bli gjennomført på flere forskjellige måter.


Mange bedrifter leier ut utstyr for karaoke i utdrikningslag. Leie av utstyr er en perfekt løsning dersom dere ønsker å ha kjøre karaoke hjemme eller i et annet lokale som dere har tilgang på. Dere må sette av litt tid tid til å rigge opp utstyret. Dersom dere ikke på forhånd har kjennskap til hvordan dere kan gjøre dette, så er det greit og sette seg inn i sakene en tid i forveien og kanskje kjøre en test. Det er jo kjedelig å måtte stå der under et av dagens høydepunkter som dette og ikke få utstyret til å virke.

Karaoke i Utdrikningslaget i egne lokaler.


Karaoke i egne lokaler med bare kjente rundt dere vil nok virke positivt for de fleste til å føle seg frie og slippe seg løs, slik at sangtalententene virkelig kommer godt frem! Men, for og gjøre det hele litt mer utfordrende kan dere jo invitere folk som er dagens hovedperson ikke kjenner til å overvære karaoken. De kan utenforvarsel dukke opp et bestemt klokkeslett for å lytte til hovedpersonens sangfremførelse. Små overraskelser som dette setter en ekstra spiss på utdrikningslaget.


Et annet alternativet når man skal ha Karaoke i Utdrikningslaget er og dra til en karaokebar.


Her må dere gjennomføre hele showet på en scene foran flere ukjente ansikter. Fordelen er at karaokebaren vil være proft utstyrt. Ofte vil en vert eller DJ introdusere de som skal synge. I karaokebaren får dere dessuten kjøpt alkohol – og det kan passe bra. Som regel kan litt beruselse passe bra for gjennomføringen!

Karaoke i utdrikningslag er og blir en klassiker som aldri vil gå av moten. Arrangementstypen passer for de fleste. Det er også en aktivitet som kan foregå sent på kvelden også etter at dere har drukket alkohol.

Varigheten på karaoke er ca 1 time prisen starter på 570,- til 1640,- for leie av rom pr time. andre steder har andre opplegg. Be om pris.

Et alternativ til Karaoke er Cocktail kurs.

 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte