Kampsport i Utdrikningslaget

Kampsport i Utdrikningslaget


Book inn en actionfylt time med kampsport i utdrikningslaget, la den som skal drikkes ut få sparre og trene med en profesjonell kamp sport instruktør.


Her kan man virkelig sjokkere den som skal drikkes ut, og bli tatt med til ett kampsort studio for så og få presentert at man skal sparre med en profesjonell fighter kan nok skremme de fleste. Ikke bare er det mentalt utfordrende, men det er også noe av det mest fysisk krevende man kan være med på. Så ønsker man og sette bruden eller brudgommen på en tøff prøve så er kampsport i Utdrikningslag en fin aktivitet.


Kampsport i Utdrikningslaget kan også gjøres slik at alle får delta.


Her kan også hele laget delta på treningen og så kan en etter en få prøve seg mot instruktøren eller man kan sette opp vennlige kamper mot hverandre. Den som drikkes ut kan for eksempel også settes opp til og ta en kjapp runde med hver og en som deltar på utdrikningslaget, da får man virkelig kjørt bruden eller brudgommen. Det er også flere av disse arrangørene som gjør det mulig og få en video av opplegget etterpå. Da har man med seg ett morsomt minne man kan ta frem i de rette anledningene.

Et alternativ til Kampsport i Utdrikningslaget er Sumobryting i Utdrikningslaget.

Priser fra kr 2000,- for 1 time med instruktør.