Improteater i Utdrikningslag

Improteater i Utdrikningslag er en annerledes aktivitet. Den er nok ganske ukjent for de fleste, her kan Dere få en workshop i Improteater. Her vil nok de fleste føle seg utenfor den vanlige komfort sonen, og det fører som regel til masse morsomme øyeblikk.


Spill scener fra bruden eller brudgommens liv. Hvordan traff de hverandre og hvordan vil livet se ut om 10 år. Dette er masse moro satt sammen av proffe instruktører. Dere vil få lære masse, ledd mye og blitt mye bedre kjent med hverandre etter en slik aktivitet. Dett er en flott måte og bryte isen på om Dere er ikke kjenner hverandre fra før. Og er Dere godt kjent så vil Dere nok oppdage nye sider ved hverandre.

 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte