Helikopter i Utdrikningslaget

Om budsjettet tillater det så kan Helikopter i Utdrikningslaget være et minnerikt innslag. Her kan Dere lage en egen tilpasset helikopter sightseeing tur over steder den som skal drikkes ut kjenner ?  Arbeidsplassen, boligen, kjente steder i naturen, eller fly over en samlingsplass hvor resten av utdrikningslaget står samlet og vinker.


Bare fantasien setter begrensninger på hva hvilken rute en Helikopter tur i utdrikningslaget skal ta. Du bestemmer selv hvor du ønsker å starte en tilpasset helikopter sightseeing tur fra, men det blir billigst hvis dere tar med kandidaten til de samme avgangs stedene som de faste sightseeing rutene går fra.


Fly helikopter i Utdrikningslag over ett sted hvor hele gjengen er samlet.


Det blir en fantastisk opplevelse om helikopteret kan fly over ett avtalt sted hvor alle i Utdrikningslaget står samlet og vinker til den som drikkes ut. De fleste har flydd med fly, men og fly med helikopter er helt annerledes og man får en opplevelse av terreng og høyder som er kjempespennende. Ett helikopter kan fly mye lavere enn det man kan med et fly så alle detaljer man bare kan se fra luften kommer frem.

Et alternativ til Helikopter i Utdrikningslag er Tandemhopp

 

Priser Fra 13,900,- for 5 pers i 30 min. Dette er helt avhenging av hvor mange Dere er og hvor lenge Dere skal fly. 

Varighet fra 2 -  4 timer

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte