Gokart i utdrikningslag

Gokart i utdrikningslag er en aktivitet som passer de fleste og det er et bra alternativ for alle som ønsker seg å sikre seg aktivitet som gir adrenalinkick. Arrangøren setter opp løp hvor alle kjører mot hverandre i en Grand Prix-lignende konkurranse. Avslutningsvis blir vinneren kåret og mottar pokal.


Gokart i utdrikningslag må bli gjennomført på en godkjent bane som har tillatelse for å drive med denne type aktivitet. Det er slike baner flere steder i landet. Dere bør sette av et par timer. Opplegget starter med en innføring i sikkerhetsprosedyrer inkludert hvordan dere skal kjøre og oppføre dere ute på banen. Deretter skal dere finne hjelm og kjøredrakt i riktig størrelse.

Så er dere klare for konkurransen. Først går innledende heat av stabelen som kvalifiserer for finalen. Gokart-kjøring er kjempegøy! Her får dere virkelig satt ferdighetene deres som sjåfører på prøve. Fysisk krevende er det også for de som virkelig vil hevde seg og vinne. Gokart er sammenlignbart med å kjøre fomel 1, bare i liten skole. Det trigger virkelig konkurranseånden til deltakerene.


Go kart i Utdrikningslag med premiering som i ekte formel 1


Etter at finalen blir vinneren kåret og det er tid for premieutdeling, akkurat som på formel 1. Vinnerne av 1, 2. og 3. plass skal opp på pall og motta pokal/premie.

Husk at det er strengt forbudt å være alkoholpåvirket av alkohol når dere kjører gokart. Gokart-kjøring i utdrikningslag bør derfor bli lagt inn som en tidlig aktivitet før dere starter eventuelt alkoholinntak. Planlegg aktiviteten i god tid fordi slike steder ofte blir fullbooket lang tid i forveien. Med tanke på å unngå alkohol, før kjøringen, er dette en aktivitet som du vil legge relativt tidlig på dagen og gjennomføre senest før middagen.

Et heat varer ca. 9 min Da får dere kjørt 10-15 runder kr prisen er 2.950,- for ett heat, kr 5.700,- for to heat.

Ett alternativ til Go Kart i Utdrikningslag er Motorevents . Eller Rally 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte