Fjordcruise i utdrikningslag

Fjordcruise i utdrikningslag


Fjordcruise i utdrikningslaget er ett fint og avslappende innslag, om man ønsker en aktivitet av den mere rolige formen. I sommerhalvåret når været er fint kan dette bli noen fine timer på sjøen, med reker, god drikke og bading.


Ingenting slår en Norsk sommer dag på sjøen om været er riktig, dette er noe som ligger kjært for de fleste og vil garantert bli tatt godt imot. Her er det flere firmaer som tilbyr guidede turer rundt fjorden med full oppvartning og servering. Det er også mange forskjellige typer båter og velge mellom de forskjellige firmaene, fra stilige Princess Cabin cruisere, til flotte seilbåter og større ferjer. Velg den type båten og fjordcruise som passer Deres lag utifra antall personer og hvilken måte Dere ønsker og komme frem på.


Fjordcruise i Utdrikningslag skaper god stemning og fin kontakt mellom de som deltar.


Fjordcruise i Utdrikningslaget er en fin måte for alle til og bli bedre kjent og få frem den rette stemningen, her foregår ting i ett rolig tempo og tiden går lett til og prate og kose seg. Dette er en aktivitet som handler om trivsel i stedet for mere de mere extreme ting man kan finne på.

Ett alternativ til og reise på Fjordcruise i Utdrikningslaget er RIB i Utdrikningslag.

Varighet fra 1 - 4 timer.