Festlokale for utdrikningslag

Å leie et festlokale for utdrikningslaget er fullt mulig, og et fint alternativ dersom dere mangler plass. Leie av lokale gir dessuten flere andre fordeler. For eksempel tilbyr noen arrangører hele pakker av aktiviteter og mat i tillegg til selve lokalet for arrangementet.


Det er ikke alltid så lett og finne et passende sted som er egnet eller har plass nok for et utdrikningslag. Heldigvis finns det mange alternativer

Holde Utdrikningslaget Privat


Utdrikningslag i noens private hjem er et vanlig og bra alternativ. For det første er et privat hjem eller lokale det rimeligste alternativet. For det andre blir det intimt, samtidig som det er lett å holde gjengen samlet. Dere sparer mange penger på å kjøpe inn mat og drikke selv til vanlig butikkpris i stedet for ute på restauranter eller hos arrangører. Dersom stedet ikke ligger for langt unna endre av dagens aktiviteter, sparer dere også mye transportkostnader.


Holde Utdrikningslaget Utendørs:


Fest utendørs i Norge er alltid forbundet med en viss risiko når det gjelder været. Som de fleste av oss har erfart mange ganger gjennom livet, kan været bli dårlig på kort varsel. Velger dere allikevel å legge utdrikningslaget utendørs, er det viktig å ta sine forholdsregler. Dere bør ha en plan B dersom det for eksempel skulle begynne å regne. Partytelt, lavvo eller lignende er en god forsikring mot uvær. Det går som regel greit å sette opp samtidig som dere får en tilnærmet lik opplevelse av å være ute.


Holde Utdrikningslaget i Båt:


Båt som scene for utdrikkningslag kan være en super ide, spesielt om noen i laget har tilgang på båt og det ikke behøver å koste noe. Det kan lett bli dyret å leie en båt blant annet fordi dere fordi da må ha noen med kunnskap om å føre et fartøy. Husk at alkohol og båtkjøring ikke hører sammen. Derfor er det viktig med klare regler for den som skal føre båten og ha ansvaret ombord. Uansett krever utdrikningslag på båt en del disiplin fra "mannskapet" i forhold til hvor beruset det bør være til sjøs.


Holde Utdrikningslaget på Hytte:


En hytte kan skape fine rammer for utdrikningslaget. Kanskje kan noen stille hytta si gratis til disposisjon. Hytta gir mye av den samme intimiteten som å ha festen i et privat hjem, bare med et større innslag av feriefølelse. Det er mange morsomme aktiviteter dere kan finne på i vinterfjellet eller andre steder hvor dere har tilgang til en hytte.

Leie av hytte behøver heller ikke å være særlig dyrt, spesielt om dere leier utenom sesongen. Mange hytteutleiere som dessuten også tilby tilgang på aktiviteter som lavvo, sauna og badestamp. Når Dere skal holde Utdrikningslaget i egne lokaler så er det viktig og kjøpe Fest utstyr til Utdrikningslaget.


Ett alternativ til og ha utdrikningslaget i ett festlokale er og ha det i en Lavo Camp


T-skjorter til Utdrikningslaget

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også fa med Brudens navn om du ønsker. Game Over Utdrikningslag T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte  Vi tilbyr også Bad Boys Go To T-skjorte eller Bad Girls Go To T-skjorte hvor du kan skrive inn navnet på den byen Dere skal til.