Femkamp i Utdrikningslag

Det er flere firmaer som tilbyr femkamp i utdrikningslag, ofte kan man selv velge hvilke øvelser man ønsker og ha i sin femkamp.


Her er det alternativer som: Ola bil løp, Blindgang, Blåserør, Kassestabling, Puslespill, Koke vann, Rebusløp, Stokken, Spindelvevet, Varde, Sekkeløp, Tidspress, Ordstokken, Luftgevær, Trillebårløp, Partnerløp, Paintball-blink, bueskyting, sprettert, øksekasting med flere. Det er utrolig mange kreative aktiviteter de forskjellige firmaene kan tilby. Mange av øvelsene husker man igjen fra man selv var liten og kan virke barnslige, men og prøve dem på nytt igjen i voksen alder kan være hysterisk morsomt og veldig krevende.


Femkamp er ett populært og ofte brukt innslag til utdrikningslag.


Femkamp er ett populært og ofte brukt innslag til utdrikningslag og flere av de firmaene som tilbyr femkamp til utdrikningslag tilbyr også mat og overnatting slik at man kan få alt på ett sted. En slik løsning er bra om man ønsker at andre skal ta seg av opplegget rundt ett utdrikningslag, det forenkler jobben til forlover betraktelig. Du vil finne flere event firmaer som tilbyr dette, samt arrangører med fast tilholds sted som en fast aktivitet for heldags arrangementer.

Femkamp kan vare i ca 1 time og koster far kr 300,- pr person. Avhengig av hvor mange dere er.

Ett alternativ til Femkamp i Utdrikningslaget er Rafting

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte