Fallskjermhopping i utdrikningslag

Fallskjermhopping i utdrikningslag


Fallskjermhopping i utdrikningslag er gjerne det maksimale adrenalinkicket dere kan gi til den som drikkes ut. Har bruden eller brudgommen de rette egenskapene kan dere absolutt vurdere å legge inn fallskjermhopping i utdrikningslaget.


Fallskjermhopping i utdrikningslag er en populær aktivitet, men krever en del planlegging. Hoppet blir gjennomført som tandemhopp, det vil si at dagens hovedperson hopper sammen med en trygg og rutinert instruktør. Noen arrangører krever at den som skal utføre hoppet blir varslet minst 48 timer i forkant. Da forsvinner noe av overraskelsesmomentet, men dere bør også være 100 prosent sikre på at den som drikkes ut er villig og har lyst på opplevelsen.


Tandemhopp i Utdrikningslag er ett minne for livet.


Fallskjermhopping i utdrikningslag koster en del og dere får ingen refusjon ved avlysning, men kan like fullt være et spennende opplegg. Fallskjermhopp er selvfølgelig en alkoholfri aktivitet. Derfor bør aktiviteten være tidlig på dagen. Noen arrangører tilbyr også filmopptak fra hoppet.

Den som skal utføre hoppet må skrive under på en egenerklæring om helsetilstand. Utsprangshøyde er normalt 12.500 fot eller ca. 4000 meter.


Fallskjermhopping i utdrikningslag vil gi en ekstase som varer ut hele dagen.


Når så alt er på plass og i orden, er fallskjermhopping i utdrikningslag en opplevelse som virkelig varer for livet og som bokstavelig talt tar utdrikningslaget til nye høyder. Resten av dagen vil hovedpersonen fortsatt være oppe i luften av opplevelsen i en ekstase som ofte varer i dagevis.

Varighet: Frittfalltid på  40-45 sekunder i ca. 200 km/t. Henger i fallskjerm i 5–6 minutter.

Pris: Fra kr 2490. Filming fra kr 990

Et alternativ til Tandemhopp i Utdrikningslaget er fly Helikopter i Utdrikningslaget.  eller Paragliding i Utdrikningslaget.