Escape Rooms i utdrikningslag

Escape rooms i utdrikningslag er en ny, populær aktivitet. Her får du virkelig prøvd dine evner til å jobbe i team og løse oppgaver. Hver gruppe blir låst inne i et rom og skal sammen komme seg ut derfra.


Escape rooms er et fysisk eventyrspill. Hver deltager må løse puslespill og gåter. Ved hjelp av ledetråder, hint og strategisk tenkning må deltakerne fullføre oppgavene sine. I løpet av en bestemt tid må deltakerne avdekke det hemmelige plottet som er skjult i hvert rom, før man kommer seg ut og videre til neste oppgave. Det er masse forskjellige varianter av dette spillet og man blir lett hekta.


Escaperoom i Utdrikningslaget er utrolig spennende og vil garantert slå ann.


Escape rooms er utviklet etter inspirasjon av video og brettspill. Deltakerne kan spille i lag fra to til syv personer. To lag kan dessuten spille mot hverandre. man har som regel 1 time på seg til og løse oppgaven og komme seg ut fra rommet. Det har kommet masse firmaer over store deler av landet som tilbyr dette spennende konseptet, i masse forskjellige varianter og temaer.

Varighet på en Esacpe room opplevelse er ca 1 tim og prisen er Fra kr 300 – 450 pr. person

Et alternativ til Escape room I utdrikningslag er Fangene på fortet i Utdrikningslaget.  Eller kanskje besøke en Reptil park.

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også fa med Brudens navn om du ønsker. Game Over Utdrikningslag T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte  Vi tilbyr også Bad Boys Go To T-skjorte eller Bad Girls Go To T-skjorte hvor du kan skrive inn navnet på den byen Dere skal til.