Drinkkurs og Cocktailkurs i utdrikningslag

Drinkkurs og Cocktailkurs i utdrikningslag.


Drinkkurs og Cocktailkurs i utdrikningslag kan være et morsomt og nyttig innslag i utdrikningslaget. Alkohol hører jo med i de fleste utdrikningslag, så hvorfor ikke likså godt lære litt mer når dere først er i gang? Mange profesjonelle aktører står parat med  drinkkurs for utdrikningslag. De stiller både med egne lokaler og instruktører.


Finnes det ikke cocktail- og drinkkurs for utdrikningslag der hvor dere holder til? Da kan et alternativ være å forsøke å få til et opplegg i samarbeid med et utested eller ved å leie en bartender som kommer hjem til privatfest. Å holde kurs i samarbeid med på et lokalt utested er også en mulighet. Dette krever at utestedet holder av baren kun for dere, noe som innebærer at kurset som regel må bli gjennomført før åpningstid. De fleste utesteder vil sannsynligvis gi en god pris på et slikt opplegg, fordi det som regel innebærer at dere blir igjen etterpå og handler drikke fra baren.


Det mest vanlige er likevel å henvende seg til et firma som tilbyr slike cocktail- og drinkkurs i utdrikningslag.


De disponerer som regel en bar som alle kan komme til og hvor kurset blir gjennomført. Her har de da en ferdig satt meny med drinker som dere lærer å mikse. Dere får dessuten en innføring i forskjellige typer alkoholholdig drikke og hvilke ingredienser ulike drinker skal inneholde. Gjennom å mikse får dere også en innføring i hvilket utstyr en bar trenger og hvordan dere bruker dette til miksingen.


Drinkkurs i utdrikningslag er et fint arrangement.


Mange har sett bartendere i aksjon, og kunne tenke seg å prøve selv bak baren og lære litt om hvordan ting fungerer bak bardisken. En erfaren bartender vil alltid ha mange gode triks og lære bort, samt mange morsomme historier å fortelle. Alt i alt er cocatil- og drinkkurs et underholdende og lærerikt arrangement som alle kan delta på. Det går også fint an å legge inn kurset etter at dere allerede er i gang med å nyte alkohol.

Varighet ca 90 min og priser fra ca kr 350,- pr person.

Ett alternativ til Cocktail kurs i Utdrikningslaget er en Cognac og Sigar smaking i Utdrikningslag eller Karaoke i Utdrikningslag