Dildoparty i Utdrikningslag

Dildoparty i utdrikningslag er et morsomt og frekt innslag for den kommende brud. Det er flere arrangører av dildoparty-er. Opplegget fungerer slik at en representant for arrangør-firmaet kommer hjem til privatfesten, viser frem og forklarer hvordan de forskjellige produktene virker.

Her kan de som ønsker det også kjøpe produkter, det er vanlig at man betaler en fast pris for dette som også inkluderer ett produkt til alle.

Her får man presenter alt av sexleketøy som man kan tenke seg, og nøye forklart hvordan de fungerer. Disse blir sendt rundt slik at alle kan ta og føle på de. Dildoparty i utdrikningslag får virkelig frem latteren og får de fleste til og slippe alle hemninger etter vært. Det setter nok også mange gode ideer og fantasier i sving og blir garantert ett tema som vil bli tatt opp igjen i lang tid etter utdrikningslaget.


Pass på at brudgommen får påspandert ett produkt.

Det er vanlig at et produkt følger med til alle som deltar på ett Dildoparty i Utdrikningslag. Brudgommen bør uansett få påspandert et produkt som overgår alle andres. Det kan hun bære med seg resten av dagen og kvelden. Som regel følger dette med i prisen, om ikke så bør laget spleise på dette. ett alternativ til Dildoparty i Utdrikningslag er Make Up kurs i utdrikningslag.

 

T-skjorter er en viktig detalj som setter den siste prikken over i en og gjør gjennomføringen perfekt. Vi tilbyr flere kule design på våre t-skjorter for Utdrikningslaget som, Team Brud T-skjorte denne kan du også få med Brudens navn om du ønsker. Game Over T-Skjorte Med Brudgommens Navn  Utdrikningslag T-skjorte med brudgommens navn  eller en Siste Dag i frihet T-skjorte